Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok! Ti mit tennétek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Ti összejönnétek olyan fiúval aki egyáltalán nem az esetetek, méghozzá nagyon nyomulós volt az első randin, de ti ezt meg is mondtátok neki, felfogta és megértette, de szeretne újabb randit!? Nagyon nehéz helyzetbe vagyok, hiszen nem tudom hogy elmenjek-e arra az újabb randira, vagy ne? + annyira hatással van rám, hogy egész nap rá gondolok 🤯
2021. aug. 26. 20:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Jól csajozik szerintem csak testiségre kellesz
2021. aug. 27. 05:54
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy fuckboy.

Egyáltalán nem tetszett neked de azért tapasztalt annyira hogy elhitette veled hogy de nagyon is tetszik számodra.

Megismerni nem akart folyamatosan a combodon vagy a fenekedre helyezte kezét,illetve közben hülye vicekkel oldotta a hangulatot,tapasztalatainak köszönhetően elképesztően jól csókolt rásegítve egy kis tapival.

Amit kiemelsz róla hogy tetszik mind testi jellegű,semmit se tudsz róla,de agyad már azon pörög milyen jó volt ahogy csókolt fogadott,nem hagytad de titokban reméled így lesz megint.

Nos lefogsz feküdni vele aztán tovább áll vagy tart talomban.

Ha engem komolyan érdekel egy lány akkor megakarom ismerni nem fogdosom rögtön. Ilyen csak akkor volt ha annyira nem tetszett de üríteni jó lett volna.

Szóval ennyi jó kis alkalmi lesz neked

2021. aug. 27. 06:25
 23/29 anonim ***** válasza:
65%

A #221-es nagyon fején találta a szeget. Amíg a válaszokat olvastam, nekem is az járt a fejemben válaszként, hogy Neked az nem mond semmit, hogy az első randin már a combodhoz nyúlt? Nem sejted, hogy miért? Tudta, hogy ez erotikus zóna.

A 2. randin (szerintem elmész) talán kicsit visszafogottabb lesz (nem gondolnám), de biztosan felhív "egy keringőre".

2021. aug. 27. 09:52
 24/29 anonim ***** válasza:

Tapasztalatlan tini lányok egy részénél szokás hogy hagyják tapogatni magukat aztán persze egy tapasztalt fiú tudja hogy kell úgy oda nyúlni pár ilyen egy jó csók simi aztán a lány már izgalmi állapotban nem tud tisztán dönteni és folyamatosan arra fog gondolni utána.

Először találkozik érzéssel nem tudja hova tenni összekeveri szerelemmel vonzalommal stb. Könnyű prédák.

Míg egy értelmesebb vagy tapasztaltabb nem hagyja magát fogdosni egyszer szól mit csinálsz hülyegyerek kiverem fogad kb vagy add egy jókora pofont é

2021. aug. 27. 10:10
 25/29 anonim ***** válasza:

#24,

nagyon jól látod!!!

2021. aug. 27. 10:17
 26/29 A kérdező kommentje:
Huhh, hát sikerült meggyőznötök arról amit az eszem is mondogat, úgyhogy jobb helyen leszek én otthon :D. Nem szeretném kerülgetni a forró kását, és úgy járni mint néhány tini lány aki bevette ezt a hülyeséget, amit én nagynehezen. Köszönöm szépen az új válaszokat is! <3
2021. aug. 27. 12:06
 27/29 A kérdező kommentje:
#23 De, egyébként többször is levettem a kezét a combomról. Nem tudom miért mentem bele a csókba, de így visszagondolva nem kellett volna. :(
2021. aug. 27. 12:09
 28/29 anonim ***** válasza:
79%

Gratulálok hogy az eszedre hallgatsz. Ha majd a jövőben randizol egy másik fiúval és elkezd fogdosni első randin akkor azonnal kuka. Igazából ez egy testbeszéd és jelzés,egy kaland vagy egy darab hús amit megakarok kapni,egy ürítés egy menet.

Te többre tartod magad és majd találsz egy normális fiút magad mellé akinek nemcsak arra kellesz,hatalmas csalódástól kímélted meg magad.

2021. aug. 27. 12:32
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem jól döntöttél!
2021. aug. 28. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!