Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Ti összejönnétek olyan fiúval aki egyáltalán nem az esetetek, méghozzá nagyon nyomulós volt az első randin, de ti ezt meg is mondtátok neki, felfogta és megértette, de szeretne újabb randit!? Nagyon nehéz helyzetbe vagyok, hiszen nem tudom hogy elmenjek-e arra az újabb randira, vagy ne? + annyira hatással van rám, hogy egész nap rá gondolok 🤯2021. aug. 26. 20:42
11/29 anonim válasza:
Igazán nincs mit! De ketten voltunk:)
Továbbra is 2-es válaszoló
13/29 A kérdező kommentje:
Hogy félre értés ne essék, köszönöm
mindenki válaszát!
2021. aug. 26. 21:20
14/29 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogyha te is rágondolsz egész nap, akkor menj el még egy randira. Ha ott változik a véleményed akkor az lesz.
Az meg hogy nem az eseted, az semmit nem jelent. Ha egy olyan emberről van szó, akkor az úgysem fog számítani.
15/29 anonim válasza:
Tedd fel magadnak a kérdést: Tetszik neked annyira, hogy elmenj a második randira? Ha igen a válasz, akkor menj nyugodtan.:)
16/29 anonim válasza:
Attól hogy alapból nem az esetem lehet hogy megtetszik és szimpatikus lesz. Ilyenkor elmennék egy második randira, de ha egyáltalán nem jön be, akkor nem hitegetném.
17/29 anonim válasza:
Szóval nem az eseted nyomulósnak tartod, akkor miért gondolsz rá annyit? Ha meg ezt közölted a fiúval miért akar 2. randit?
18/29 A kérdező kommentje:
#17 Talán az egyik oka az, hogy baromi jól csókol, és azt hiszem ennyi. Csak annyit közöltem vele, hogy nem éreztem jól magam mert nagyon nyomult rám.
2021. aug. 27. 02:06
19/29 anonim válasza:
Lehet, hogy most akkor már nem lesz anyira nyomulós. Azért a csókoláson kívül is kéne pár indok.
20/29 A kérdező kommentje:
Van azért pár, például nagyon jó illata van, imádom a barna szemeit, az értelmetlen vicceit. :)
2021. aug. 27. 02:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!