Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan építhetjük ki a bizalmat?
Sziasztok. Az utóbbi 1-2 hétben páromnak rengeteg munkája van, ami egy ideig így is lesz, külön élünk még. 2 hónapja volt egy nagyobb veszekedésünk, aminek az alapja egy hölgy volt. Nagyon féltékeny típus vagyok, így nem igazán tudok megbekelni párom mellett egy másik lánnyal/nővel. Arra is féltékeny vagyok, akire "bizonyítottan" nincs okom annak lenni. (párja van, sokkal idősebb)
Ez után a veszekedés után most nem tudok bízni benne, annyira sem mint eddig (pedig nem csalt meg, nem vert át). Tudom hogy a whatsappon csak velem beszél. Közben azt lesem mikor volt elérhető, tuti beszélt ott valakivel, de nem. Ha azt mondja megy aludni is azt lesem milyen sokáig elérhető messengeren még (csak akkor jelzi aktívnak ha valóban az). Persze tudom, hogy csak Facebookot böngészi csendben, nyugodtan, azért köszön el fél órával hamarabb. De én mégis azon rugozok nem e telefonál akkor valakivel, vagy nem e hazudik nekem.
Ha sokáig van munkában (kötetlen a munkaideje) akkor is már keresem 5 körül. Állandóan kerdezgetem hova megy utána, mit fog csinálni. LOL clienten nézem mikor játszik. Teljesen bele vagyok dilizve, pedig tudom, hogy nem csal meg.
Mit tehetnék ezzel? Halott lenne a kapcsolat emiatt? Én szeretnék bízni benne, hisz épp ésszel atgondolva tudom hogy nincs más nője.
Nekem a legnagyobb szerelmem volt ilyen mint te,megnézte a telefonom,ha itthon maradt az összes üzenetemet átnézte,ha egy új ismerősöm volt le csekkolta.
A lényeg annyi hogy én soha nem szakítottam volna vele még ennek ellenére sem,de ő kitalált storykat amiket biztos megcsináltam,aztán a végére szakított velem,pedig semmi nem történt a háta mögött :D ne akard ezt te is.
Perszehogy szeret. Vannak bizonyos momentumok és jelek, amikből ez TELJESEN egyértelmű.
Hogyan űzhetem el ezeket a gondolatokat? Hogy bízhatnék benne?
Fordulj pszichológushoz!
Az én barátnőm is ilyen. Nincsenek kint már FB-on az iserőseim, mert az összes új ismerősömre rákérdezett, hogy honnan ismerem. Ebből pedig rájött, hogy már egyszer ő is látta az illetőket, ezért bejelölte és beszélgetni kezdett velük. Az összes férfi és nő ismerősömmel levelezett! De persze nekem kellett megmagyarázni, hogy miért jelöltem be egy nőt, ha már évek óta ismerem. Miért pont' most?! Ha nem ismertem évek óta, akkor eleve miért jelöltem be?!
Ő gátlástalanul átlég minden íratlan szabályt és ezért azt feltételezi, hogy én is ilyen vagyok.
5-ösnek. Na ez durva, azért ilyet nem csinálok. Ha régi ismerőst bejelol akkor elhiszem, és nem figyelem épp kik az újak neki:D
Van pszichológusom, csak nyárra felfüggesztettük a dolgot. Szeptembertol egyértelműen fogok menni, mert tarthatatlan az állapotom (van más problémám is) és láthatólag sokkal rosszabbul vagyok, részben ez is idézi elő ezt a hihetetlen félelmet és bizalmatlanságot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!