Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Visszfog jönni hozzám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszfog jönni hozzám?

Figyelt kérdés
Szakított velem a barátnőm, 1 honapot voltunk egyutt,tök jól ment minden a szakitas elott egy nappal ereztem azt, hogy pont most a legerosebb koztunk a szerelem majd rá egy napra szakított egy kamu szoveggel es letiltott facen. Kiderult rairtam egyik exere, hogy visszament hozza, de mikor elmeseltem neki hogy velem mit csinalt akkor nem fogadta vissza. Mind1 a lényeg szerintetek valamikor keresni fog még engem ? mert annyira jo volt azaz egy honap, es en visszafogadnam,de hat letiltott es zaklatni meg nem akarom már. Pl hivkalni vagy irni neki masik facebol
2021. aug. 24. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fog vissza jönni.
2021. aug. 24. 16:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem jött be a szrkavarásod.
2021. aug. 24. 17:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta exenek rajott nem szeret engem, de akkor minek hivott talalkozgatni? Meg miert ő volt az aki jajj jovore kozos nyaralas, kozos filmezesek, ő volt az aki a legjobban tervezgetett mindent nah mind1 nem ertem ezt xd.
2021. aug. 24. 17:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Utolso milyen szarkavaras ? Az hogy rairtam az exere es megkerdeztem hogy naluk mi volt a szakitas oka es ő meg mondta hogy már visszajott hozza a lany en meg elmondt neki hogy velem hogy szakitott... rohadtul nem akartam szarkavarast csak megtudni mi az igazsag ennyi.
2021. aug. 24. 17:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Erre kitorli
2021. aug. 24. 17:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi voltál néki. Rájött hogy néki nagyobb köllene hosszútávra.
2021. aug. 24. 17:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok sajnálom!

Írj privibe, ha gondolod!

2021. aug. 24. 17:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Még ha vissza is akarna menni, saját jól megfontolt érdekedből nehogy visszafogadd! A koszos kapcájának fog tekinteti, mert íme: elhagyott, letiltott, visszament az exéhez... Ez egy labilis jellem. Jó lenne ez Neked? Nem ajánlom. Verd ki a fejedből.

Ffi.

2021. aug. 25. 17:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!