Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki hogy teljesen kiábrándultam belőle?
Szóval van egy lány aki mocskosul tetszett,instán követett be meg én is őt,az arca alapján azt hittem van vagy 20 éves,és ráadásul annyira szép volt hogy teljesen bele estem a lányba.
Erre ma találkoztunk és hát nem vagyok egy kis ember,két fejjel alacsonyabb nálam meg szerintem a fél kezemmel fel tudnám emelni ilyen 50 kg lehet az egész lány...majdnem 3 szor több vagyok.
Az arcával nincs semmi baj tényleg nagyon szép,de semmi feneke,melle nincs még,ha mellette vagyok úgy nézek ki mint egy mókus meg egy gorilla.
Nem akarom megbántani,de valahogy jeleznem kéne hogy nekem nem kéne vele foglalkoznom,mit mondjak neki hogy ne bántsam meg?
Amúgy ő 16-7 éves (nem akarta elárulni) én meg 28...ő miatta tettem fel itt a kérdést.
Hát én is csak 47kg vagyok a barátom meg eléggé macis ez mégsem zavart sosem hogy hogy nézünk ki egymás mellett.
De amúgy nálatok sok ez a korkülönbség és egyáltalán nem egyeznek a vágyak, célok, tervek, gondolatok sem.
Kedvesen mondd meg neki, hogy egymásnak nem ti vagytok a megfelelő partner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!