Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elmondjam neki hogy teljesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki hogy teljesen kiábrándultam belőle?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány aki mocskosul tetszett,instán követett be meg én is őt,az arca alapján azt hittem van vagy 20 éves,és ráadásul annyira szép volt hogy teljesen bele estem a lányba.

Erre ma találkoztunk és hát nem vagyok egy kis ember,két fejjel alacsonyabb nálam meg szerintem a fél kezemmel fel tudnám emelni ilyen 50 kg lehet az egész lány...majdnem 3 szor több vagyok.

Az arcával nincs semmi baj tényleg nagyon szép,de semmi feneke,melle nincs még,ha mellette vagyok úgy nézek ki mint egy mókus meg egy gorilla.

Nem akarom megbántani,de valahogy jeleznem kéne hogy nekem nem kéne vele foglalkoznom,mit mondjak neki hogy ne bántsam meg?

Amúgy ő 16-7 éves (nem akarta elárulni) én meg 28...ő miatta tettem fel itt a kérdést.

2021. aug. 20. 23:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen mondd meg neki, hogy nem jön be és kész. Az a korkülönbség amúgy is sok köztetek.
2021. aug. 20. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp mondd el neki, inkább most bántsd meg egy kicsit, minthogy hagyod, hogy beléd szeressen és csak később koptasd le. Lehet ezt szépen is közölni vele, hogy úgy érzed nem illetek össze, már nem érzel olyan mély vonzalmat iránta.
2021. aug. 20. 23:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván meg kell mondani neki, hogy nem illetek össze korban, 17 éves lány még nagyon más világban él mint egy felnőtt. Biztos az a fajta aki idősebb pasival akar villogni, nem éri be a korosztályával, még szerencse, hogy olyat fogott ki, aki nem használja ki aljas módon.
2021. aug. 20. 23:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább mondd meg neki, aztán hátha tanulja a hibából
2021. aug. 20. 23:52
 5/8 anonim ***** válasza:
71%

Hát én is csak 47kg vagyok a barátom meg eléggé macis ez mégsem zavart sosem hogy hogy nézünk ki egymás mellett.

De amúgy nálatok sok ez a korkülönbség és egyáltalán nem egyeznek a vágyak, célok, tervek, gondolatok sem.

Kedvesen mondd meg neki, hogy egymásnak nem ti vagytok a megfelelő partner.

2021. aug. 21. 02:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
"ha mellette vagyok úgy nézek ki mint egy mókus meg egy gorilla." XD
2021. aug. 21. 07:56
 7/8 anonim ***** válasza:
62%
Engem sose zavart hogy a barátnőm nem egy topmodell alkat. Itt inkább a korkülönbség a gond.
2021. aug. 21. 09:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy Téged meglátva ő is kiábrándult belőled. Második találkozó is meg van beszélve? Ha elmegy (n em biztos), akkor szép csendben mondjad el neki azokat, amiket nekünk megírtál róla. Bizonyára egyetért, de 3. találkozót ne akarj tőle.
2021. aug. 21. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!