Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan dolog, ami miatt kiábrándulnátok a párotokból? Ha igen, mi az?
Igen: fogyózott, lefogyott, és most már egyáltalán nem izgat a teste!
A mellei rondák lettek, megereszkedett az egész csaj. Ő azt hiszi hogy sportos, de csak vézna lett.
Már nem tudok úgy ránézni, mint egy nőre!
Van egy csaj, azt nyomom ezerrel.
Első: na jó, a párom mindig mondja nekem hogy ne fogyjak le, így vagyok szép meg ő így szeret, de ebbe valahogy eddig soha nem gondoltam bele. Érdekes, de most örülök, hogy rátaláltam erre a kérdésre.
Ui: szerintem nem kellett volna lepontozni téged
3-as: anno pont azért lett a párom, mert molett volt, mert csodásak voltak a mellei és briliáns elme volt! Elmeügyileg ma is szuper!)
Az új munkahelyén szívták a vérét, hogy kövér, meg zsírpacni (felnőtt emberek!!! meg hogy nem trendi! Az egyik munkatársnője elvitte valami zsírégető kócerájba: sokba került és kaptam egy márványszobor helyett egy múmiát! Könyörögtem, neki, hogy nekem pont így jó, és ezt (is) imádom benne, de a "Norbi-baromság" hatékonyabb volt... és elindult a fogyás útján - és mostanra teljesen elhidegültünk... dugja meg őt a Norbi...
Nagy fájdalom és csalódás volt, hogy a kapcsolatunkat a sznobizmus derékba törte - mert nekem így már biztos nem kell - ez nem egészség, hanem egy csomó összeaszott bőr! (ha ennek valami szervi oka lenne, akkor feltétel nélkül mellette állnék, de így, hogy a könyörgésem ellenére egy egészséges csodanőből egy rozoga csoroszlya lett belőle, ezt képtelen vagyok tolerálni!)
Nem problémázom! Csak leírtam, hátha más asszonyának nem megy el az esze ha elolvassa!
És a gyerekek miatt nem szakítunk; csak az ágytól váltunk el, az asztaltól nem.
Felöltözve tűrhető különben.
6! Egyrészt egy normalis ember nem csak a testet szereti a nőnek hanem a lelkét is
Másrészt azzal hogy megcsalod csak magadat minosited hogy mennyire féreg vagy
Valószínű hogy a feleséged így jobban érzi magát illetve egészségtelen volt az életmód amit élt ha meg tetszik hogy x évesen miutan gyerekeket is szült lóg a bőre stb fizesd ki a plasztikakat neki
6-os vok: nem én jöttem ide tanácsért, nekem nincs szükségem egyikőtök szakvéleményére sem - nyugodtan megtarthatjátok!
Nehogy már ti mondjátok meg a valódit...
Az én életemet én élem, és nincs szükségem a direktíváitokra!
Számomra nem izgató egy vézna nő - és kész!
Akinek nem tetszik, ne olvassa!
Én ugyanúgy válaszoltam egy idióta kérdésre, erre belém akadtok!
Én lesz@rom a véleményeiteket - a tisztánlátás végett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!