Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőm, mit tegyek?
(Van egy barátnőm már körülbelül másfél éve és nagyon jól megvagyunk egymással, nagyon szeretem és ő is engem) Az egyik barátom elhívott engem a szülinapi bulijára, ahol voltak új arcok. Az egyik lánnyal sok beszélgetés után, eléggé részegen félrevonultunk és kiverte nekem sok csók kíséretével. Megbeszéltük, hogy ez egyszeri alkalom volt és, hogy meg sem történt.
Most pedig elképesztően egy rongy embernek érzem magam és teljesen döntésképtelen vagyok. Elmondjam a barátnőmnek vagy ne? Vagy mit tegyek? Együtt akarok vele maradni minél tovább, hazudni sem akarok de azt sem, hogy megromoljon/tönkremenjen a kapcsolatunk. Kérlek titeket, hogy vegyétek ezt komolyan, mert nagyon komoly. Nem sírtam kb. általános iskola óta, viszont ma rengeteget.
17/F
" nagyon szeretem"
Aha, persze.. Magadnak is hazudsz?
Mi lenne ha nem szeretnéd, akkor egy csapatnyi nőt sz.pattál volna le?
Ha elmondod, jó eséllyel kirúg a csajod.
Ha nem mondod el, akkor élhettek boldogan, minden konfliktus nélkül!
A magányosok klubja tele van őszinte emberekkel, aki elmondták, hogy félreszopattak...
(és ő elmondaná neked, ha ő szopcsizott volna félre???)
Naugye...
Én nőként szeretem, ha őszinte velem a párom. Akkor is, ha olyat tett amit nem kellett volna.
Szerintem mondd el neki, lehet ki fog dobni, de jobb így, minthogy abban a tudatban legyél vele hogy hazudsz neki.
Vannak akik azt mondják ne mondd el. Azoknál kíváncsi lennék fordított esetben. Gondolom ők sem örülnének, ha megcsalják őket és nem mondják el nekik...
Kedves kérdező, ha nem kamu a kérdés, akkor mondd el a barátnődnek! Mert az sem jó ha mástól tudja meg.
Nem igazán értem, hogy ha szeretsz valakit, akkor egyáltalán miért opció hogy megcsalod, de tény, hogy én még sosem voltam részeg, szóval gondolom nem is érthetem.
Mindenképpen mondd meg neki, kérj tőle bocsánatot, de ne könyörögj neki, hogy hadd maradjatok együtt, stb, mert csak megnehezíted az ő amúgy sem könnyű helyzetét, és szánalmassá teszed magad. Ha ő úgy dönt, hogy szakítotok, akkor egy ideig ne keresd a társaságát, mert az kellemetlen lenne neki.
Ha meg együtt maradtok akkor nagyon próbálj a kedvében járni, és visszaállítani a bizalmat. És persze soha többé ne csald meg se őt, se senki mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!