Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi tévő legyek? Egy hatalmas...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? Egy hatalmas hibát követettem el ami nem hagy nyugodni(kicsit hosszú, de fontos)

Figyelt kérdés

Még május végén történt az eset amikor egy buszmegálló központban találkoztam egy fiúval.

Magas, szőke, kék szem... Talán nem is ez a lényeg,de szerintem minden lány eltudja kepzelni, hogy a legtöbb ilyen kategóriájú fiú helyes.

Egy ilyen fiú áldozata lettem, mivel megcsókolt. Természetesen ez az én hibám is, mivel nem ludast olvastam. Nagyon bánom már ezt az egészet.

Nekem már akkor több mint egy éves kapcsolatom volt,ami egy hullám völgy volt számomra érzelmileg.

Amióta ez megtörtén újra és újra ezt álmodom minden egyes éjszaka. De nem úgy álmodom meg, hogy élvezem, hanem bűnnek, mivel az is. Mindig megcsókolom, a barátom észre veszi a buszmegállóban és elfut, majd elüti a busz. Tudom mit jelent az álmom, elég egyszerű megfejteni.

Szeretném ezt lezárni, de ahhoz elkellene mondanom a páromnak,ami nem megy. Azóta fáj a szemébe nézzek, szeretem őt, akkor is szerettem, de marha módjára nem gondolkodtam, hogy milyen következményekkel jár.

Hogyan mondhatnám el neki? Szeretném, ha tudná, ha lehetne döntési joga. Így is sokáig húztam, reméltem, hogy az idő megoldja. De, ha eszembe jut, görcsbe rándul a gyomrom és szenvedek. Sírhatnékom van tőle, szívesen elásnám magam a föld mélyére. Szégyen az amit tettem, vállanom kell a tetteim következményét. De mégis hogyan? Hogy mondjam el neki? Hogy csináljam, hogy ne fájjon senkinek annyira?

17l 24f

2021. aug. 11. 23:26
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Ferdíteni, hazudni nem szeretnék. Egyenes akarok lenni vele, ha már eddig nem jött össze. Csak ezt is biztosan lehet úgy mondani, hogy ne legyen olyan sokkos.

Egyébként igen, megcsalásnak szamít.

Nem, nem lesz több szőke kék szemű fiú az életemben.

2021. aug. 12. 19:13
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nem, nem lesz több szőke kék szemű fiú az életemben.

"

Szerinted hisz neked akárki is? XD

2021. aug. 12. 19:16
 13/22 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy ki mit hisz, azt szeretném, hogy barátom hidjen nekem, én tudom, hogy igazam van.
2021. aug. 12. 19:26
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Oké az igazat akarod mondani, semmi ferdítéssel.

'Figyelj pár hónapja csókolóztam egy fiúval, de nem jelentett semmit.'

Várható reakció:

'Annyira nem számított, hogy hónapokig nem mondtad el?'

Ennek ellenére nem hiszem, hogy lehet ezt finomabban.

2021. aug. 12. 20:55
 15/22 anonim ***** válasza:
Hey...te lány, nem való neked komoly kapcsolat még :)
2021. aug. 12. 21:17
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"hidjen" AAAAA

Amúgy mondd már el neki, kíváncsi vagyok mi lesz xd

2021. aug. 12. 21:18
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

15

Ilyennek soha.

2021. aug. 12. 21:18
 18/22 A kérdező kommentje:
Basszus tényleg úgy írtam. Visszaolvasva tényleg fáj. Higgyen *
2021. aug. 12. 21:20
 19/22 A kérdező kommentje:

Elmondtam neki.

Kicsit kiakadt, ami várható volt. Azt kérte mindent meséljek el szegről végre.

Le volt sokkolva, el se akarta hinni. Végül azt mondta, hogy a bizalma kicsit inog irántam, de igyekszik elnyomni ezeket.

Kérte, hogy ne tegyek ilyet többé és, hogy ha még is leszek akkora balek akkor ott abban a pillanatban mondjam el, hogy legyen ideje a cuccait összeszedni.

Együtt vagyunk továbbra is és igyekszik megbocsátani.

2021. aug. 13. 10:52
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

A válaszaidból végül én is azt következtettem ki, hogy valóban megbántad.

Szerethet Téged ez a fiú nagyon. Ha látja rajtad, hogy hű vagy, akkor bizonyára végleg megbocsát, DE FELEDNI SOSEM FGOJA, de ezt sem ő sem Te sem senki nem tudja megakadályozni.

Nem vagyok érintve kettőtök kapcsolatával, de szívből örülök, hogy így végződött.

Kívánok sok örömet, boldogságot!

Ffi.

2021. aug. 13. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!