Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Egy hatalmas hibát követettem el ami nem hagy nyugodni(kicsit hosszú, de fontos)
Még május végén történt az eset amikor egy buszmegálló központban találkoztam egy fiúval.
Magas, szőke, kék szem... Talán nem is ez a lényeg,de szerintem minden lány eltudja kepzelni, hogy a legtöbb ilyen kategóriájú fiú helyes.
Egy ilyen fiú áldozata lettem, mivel megcsókolt. Természetesen ez az én hibám is, mivel nem ludast olvastam. Nagyon bánom már ezt az egészet.
Nekem már akkor több mint egy éves kapcsolatom volt,ami egy hullám völgy volt számomra érzelmileg.
Amióta ez megtörtén újra és újra ezt álmodom minden egyes éjszaka. De nem úgy álmodom meg, hogy élvezem, hanem bűnnek, mivel az is. Mindig megcsókolom, a barátom észre veszi a buszmegállóban és elfut, majd elüti a busz. Tudom mit jelent az álmom, elég egyszerű megfejteni.
Szeretném ezt lezárni, de ahhoz elkellene mondanom a páromnak,ami nem megy. Azóta fáj a szemébe nézzek, szeretem őt, akkor is szerettem, de marha módjára nem gondolkodtam, hogy milyen következményekkel jár.
Hogyan mondhatnám el neki? Szeretném, ha tudná, ha lehetne döntési joga. Így is sokáig húztam, reméltem, hogy az idő megoldja. De, ha eszembe jut, görcsbe rándul a gyomrom és szenvedek. Sírhatnékom van tőle, szívesen elásnám magam a föld mélyére. Szégyen az amit tettem, vállanom kell a tetteim következményét. De mégis hogyan? Hogy mondjam el neki? Hogy csináljam, hogy ne fájjon senkinek annyira?
17l 24f
Nem baj ha fáj, csak simán mondd el neki, kész.
Ezen nincs mit köríteni, nem lehet úgy szarni sem hogy ne legyen szaros a segged, és hogy jó illat legyen...
Mondd meg neki, hogy majdnem megcsaltad.
Nem tudom nálatok a csók már annak számít-e - nálam igen.
Tudom itt mindenki azt mondja vald be a teljes sztorit, de MI nem ismerjük a barátod, nem tudjuk, hogy hogy fog reagálni.
És ha olyan szakítós fajta, akkor az aranyközéputat kell választani, de hidd el ennyinek a bevallása is sokat fog segíteni.
Tölts vele együtt egy teljes napot, közben ne gondolj a csókra, mert másnap úgy is el fogod mondani neki. Másnap mondd is meg neki. Aztán vagy happy end, vagy szingli leszel.
A te döntésed, hogy ekkor a részigazságot, vagy a teljeset mondod, ahogy az előzők tanácsolták, DE el kell mondanod neki.
4#
"Ha elmondod neki valszeg szakítani fog.. én nem mondanám el..inkább ugy tennék mindtha meg sem történt volna soha az az egész.."
Igazán becsületes, megbízható, őszinte ember lehetsz...
Megkönnyebbülsz, ha bevallod hibádat.
Ráadásul, aki bevallja tegnapi tévedését, azt bizonyítja, hogy ma bölcsebb, mint tegnap volt.
.
Mondd meg a párodnak, egyszeri eset volt, ismétlés nem lesz - és nem megbántani akarod, csupán őszinteséged bizonyítékául vallod be.
Két opció van:
- Elmondod neki őszintén, hogy mi történt.
- Elferdíted a történetet, hogy mondjuk picit ittas voltál és próbáltál ellenkezni, de a srác erősebb volt.
Szerintem az őszinteség jobb, bár az is igaz, hogy fiúként nagyon rosszul érezném magam, ha a barátnőm egy olyan fiúval csalna meg, akit még csak nem is ismer.
Tehát hagytad, hogy megcsókoljon. Visszacsókoltad? Csókolóztatok úgy istenigazából? Ennyi idő után - férfiként - én nem venném jó szívvel, hegy hónapokig hallgattál vele és nem mondtad el azonnal.
Ha ez a fiú megcsókolhatott (és nem vágtad pofon), akkor nagy a valószínűsége, hogy sok szőke, kékszemű lehet még az életed során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!