Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan "szerezzem" vissza a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "szerezzem" vissza a párom?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal együtt voltam már egy éve, de egyszer egy másik csaj nagyon rámenős volt és lesmárolt (nem viszonoztam, helyette megpofoztam). A barátnőm ezt meglátta és szakított velem, hiába próbáltam neki elmondani, hogy ez nem úgy van ahogyan gondolja, nem érdekli. Mivel nem egy helyen lakunk, így napi szinten nem tudok lejárni hozzá, és messengeren le is tiltott, de én magyon szeretem, és vissza akarom "kapni", de nem tudom, hogy hogyan tudnám "visszaszerezni". Valami tipp?

17/L

2021. aug. 6. 23:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10%
Barátnőd? És lány? Wtf
2021. aug. 8. 21:10
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

11 /

Az azonos nemhez vonzódik.

Ezen (már) nem kell meglepődni.

2021. aug. 9. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!