Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, probléma ha cigány vagyok?
A vonaton találkoztam egy csávoval. Be mutatkozott. Kérdezte hogy van -e nálam pár forint hogy tudjon jegyet venni. Mert menne haza, de nincs pénze. Ha csak eddig mondja a történetet bíz Isten adtam volna neki. Csak kérdés nélkül hozzá tette:"... mert most jöttem a börtönből...."
Na itt vágta el magát.
Kérdeztem hogy ezt mért mondja? Miért tette hozzá a be mutatkozáshoz? Ezzel akkor dicsekedni? Vagy hogy majd akkor meg ijedek tőle?
Csak azért kérdeztem vissza, mert abba a hónapba már vagy 3 ilyen is volt és akkor már kezdtem azt gondolni hogy valami dicséretet várnak tőlem.
9-es voltam
A miniszterelnök úrral kapcsolatban téves a #9 véleménye. Én feltétel nélkül hiszek egykori középiskolai tanárnőmnek, aki egy osztálytalálkozói beszélgetésünk során (szóba jött az illető) azt mondta, hogy gyerekkorától ismeri őt, mert a nyaralóikkal szomszédok voltak.
Ezt a származást politikai ellenfelei találták ki.
Tegnap 14:03
"A miniszterelnök úrral kapcsolatban téves a #9 véleménye. "
Hogy minek nevezted?
Úrnak?
Egy kutyát?
Na ilyet se láttam még.
Maradjunk annyiban hogy orbán viktor olyan messze van az úr jelzőtől mint kalapos inas az Istentől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!