Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, probléma ha cigány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, probléma ha cigány vagyok?

Figyelt kérdés
2021. aug. 5. 00:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%

A vonaton találkoztam egy csávoval. Be mutatkozott. Kérdezte hogy van -e nálam pár forint hogy tudjon jegyet venni. Mert menne haza, de nincs pénze. Ha csak eddig mondja a történetet bíz Isten adtam volna neki. Csak kérdés nélkül hozzá tette:"... mert most jöttem a börtönből...."

Na itt vágta el magát.

Kérdeztem hogy ezt mért mondja? Miért tette hozzá a be mutatkozáshoz? Ezzel akkor dicsekedni? Vagy hogy majd akkor meg ijedek tőle?

Csak azért kérdeztem vissza, mert abba a hónapba már vagy 3 ilyen is volt és akkor már kezdtem azt gondolni hogy valami dicséretet várnak tőlem.

9-es voltam

2021. aug. 5. 11:25
 12/28 anonim ***** válasza:
84%
ezek a "szia főnök jegyre kell, nincs egy kis apród" típusúakat én eleve elhajtom, nincs kedvem az 1% becsületes castingolásához... Ha valaki egy irányba elutazott az gondoljon már arra is, hogy csak akkro menjen A-ból B be ha A-ból elindulva tudja, hogy B-ből vissza útra is elegendő tőkének kell rendelkezésre álljon ... az ellopták elhagyta stb kifogásokat pont lesz@rom , felnőtt ember...viselje a következményeket, szóljon vknek aki eltud jönni érte , énnyire élettelenek ne legyünk már...
2021. aug. 5. 11:35
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

A miniszterelnök úrral kapcsolatban téves a #9 véleménye. Én feltétel nélkül hiszek egykori középiskolai tanárnőmnek, aki egy osztálytalálkozói beszélgetésünk során (szóba jött az illető) azt mondta, hogy gyerekkorától ismeri őt, mert a nyaralóikkal szomszédok voltak.

Ezt a származást politikai ellenfelei találták ki.

2021. aug. 5. 14:03
 14/28 anonim ***** válasza:
95%
egyes és hármas véleményét osztom. szóval inkább az a lényeg hogy ne legyél ilyen rossz sztereotipikus cigány. ha rád nézek és ápoltnak tűnsz, akkor úgyis adok neked egy esélyt, hogy megismerjük egymást.
2021. aug. 5. 15:41
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Én le pontoztam mind a kettőt. Csak köz helyeket írnak. Azt a leg könnyebb. Semmi kreativitás...nehogy gondolkozni kelljen...
2021. aug. 5. 17:30
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
3-as mi az a ligió??? ":DDD 100% cigéány vagyok de sohasem hallottam ezt... :"DDD
2021. aug. 6. 01:27
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
bocsi 110%-ban... :P
2021. aug. 6. 01:27
 18/28 anonim ***** válasza:
49%

Tegnap 14:03

"A miniszterelnök úrral kapcsolatban téves a #9 véleménye. "

Hogy minek nevezted?

Úrnak?

Egy kutyát?

Na ilyet se láttam még.

Maradjunk annyiban hogy orbán viktor olyan messze van az úr jelzőtől mint kalapos inas az Istentől

2021. aug. 6. 13:51
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában az hogy cigány vagy az nem baj. Ha bunkó, alpári, udvariatlan, agresszív, műveletlen, munkakerülő vagy, az baj. De ez akkor is baj, ha bármilyen más nemzetségű.
2021. aug. 9. 00:26
 20/28 anonim ***** válasza:
72%
18 kutya? kérlek az ember legjobb barátját azt az egyedüli élőlényt akiknek a tudományos nevükben benne van a familiaris azaz család/imserős név titulus ne használd sértő szónak... jobb szó a féreg vagy patkány persze a bal oldal is ugyan az...
2021. aug. 9. 01:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!