Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Féltékeny vagyok,mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok,mit tegyek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel vitáztunk sokat,igazságtalan volt ő is,meg van,amikor én is.Tehát mindketten hibásak voltunk,sokat veszekedtünk ez miatt kicsit "széjjel váltunk".Nem szakítottunk,hanem időre van szükségünk,ezért gondolkodunk mi legyen.Ennek ellenére kicsit haragszunk egymásra.

Volt egy gyerek,aki próbálkozott nála,mikor együtt voltunk,ő viszont ignorálta,mivel velem járt,akkor még.Az előbb arra lettem figyelmes,hogy a barátnőm felrakott egy olyan képet,amelyen megjelölte azt a gyereket. (az az érdekes,hogy engem nem,tehát sejtem mi van)

Féltékeny lettem eléggé.Ha veletek is történt ilyen,akkor hogyan léptetek túl rajta? 17/f

2021. júl. 8. 18:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Kistöki! Ez a vonat elment, lépj tovább és fogj másik csajt! Ja és ne legyél feltékeny!
2021. júl. 8. 19:18
 2/14 A kérdező kommentje:

Na az van,hogy beszeltunk es mondta h csak haveri szinten vannak,sot undorodik attol a gyerektol.

Megegyeztunk h legyunk addig baratok kialakul magatol minden es lesz ami lesz,amiben igaza is van,mert ha osszejovunk hirtelen ugy is veszekedes lesz

2021. júl. 8. 20:26
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod a kérdésedben, hogy sokat veszekedtetek.

Akko miért akarod a jövő heteket, hónapokat, éveket veszekedéssel eltölteni, közben meg öreglegény maradsz?

Nézz más után.

2021. júl. 8. 20:33
 4/14 A kérdező kommentje:
Az,hogy van esély arra,hogy ne veszekedjünk,viszont nehéz változtatnunk.
2021. júl. 8. 21:42
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Azt mondja undorodik tőle. 😂
2021. júl. 8. 21:54
 6/14 A kérdező kommentje:
Esku igy mondta nekem XD
2021. júl. 8. 21:56
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Felesleges ilyennel foglalkozni. Ennyi idősen mindenki lefutja ezeket a köröket. Ami nem megy nem kell erőltetni. Valószínűleg most úgyis megcsinálod ezt a hibát szóval szerintem ne is foglalkozz vele. Tanulj belőle azt csá. Utána úgyis jön a kövi.
2021. júl. 9. 21:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor azért ignorálta mert veled járt, vagy mert alapból is undorodott tőle?
2021. júl. 10. 09:38
 9/14 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy minek foglalkozna olyannal, aki járni akar vele? Sztem növeli a saját egoját, imponál neki a dolog. Hát nem vall túl hűséges nőre, sztem jogos a féltékenységed.
2021. júl. 10. 09:39
 10/14 A kérdező kommentje:

Nyolcas.

Ha járnánk,ha nem akkor se jönne össze azzal a sráccal.

2021. júl. 11. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!