Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hisztek abban hogyha két...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban hogyha két embernek együtt kell lennie akkor együtt is lesznek? Én nagyon!

Figyelt kérdés

3 évvel ezelőtt jöttem össze a barátommal, az első pár hónap után vége lett, majd 2 hónap múlva újra összejöttünk.

Most úgy néz ki, hogy végleg vége. De minden okkal történik, lehet ez kell ahhoz hogy megtanuljuk értékelni a másikat és belátni hogy szükségünk van egymásra. Úgy gondolom, hogy akkor nem ismerkedtünk volna meg egymással 110 km távolról. Ha együtt kell lennünk akkor az utunk ujra össze ér?

2021. aug. 1. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

Régen hittem ebben, de lassan beláttam, hogy az élet nem tündérmese. Az én nagy ő-m is valószínűleg már nem él. Még egy valamire való lány barátom sincs, akivel esetleg alakulhatna valami. Volt pár tényleg mesébe illő találkozásom lányokkal. Mikor 20-30 véletlen egybeesés folytán ismertem meg valakit, majd jöttünk össze tökéletes harmóniában. Aztán változtak a dolgok.

Lehet még lesztek együtt, de lehet lesz más neked hamarosan.

2021. aug. 1. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Is-is, engem a szüleim vigasztaltak ezzel. Ám Ő hét hónapja észre se vesz, holott korábban sokat beszéltünk, pedig össze se vesztünk, meghalt a beszélgetés. :(
2021. aug. 1. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:
39%
Mi az, hogy kell? Ki írja elő ezt? Isten?
2021. aug. 1. 23:48
 4/4 anonim ***** válasza:
60%

Valamilyen értelemben igen. Nem azt gondolom hogy isten,vagy a sors miatt vagy ilyesmi,úgy hogy nem is tesztünk semmit csak várjuk. Viszont azt igen,hogy ha tényleg annyira összeillünk és akarjuk egymást akkor nyilván együtt lennénk. Ha meg nem akkor valszeg a másik mégse így van vele, és ilyenkor arra gondolok hogy igazából úgy nem is lenne jó vele lenni,mert ki akar olyannal aki vele nem. Én ezzel szoktam vigasztalni magam ha csalódok, és ha belegondolsz tényleg így van. Persze így is rossz de sokat segít ha máshogy látod a dolgokat

16/L

2021. aug. 2. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!