Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha a barátnőm nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátnőm nem bír végignézni egy filmet se velem?

Figyelt kérdés
Bármit nézünk akkor is a telefont nyomkodja vagy videochatel valamelyik barátnőjével és elég bosszantó..
2021. júl. 31. 14:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért mert rohadtul nem érdekli 🤷‍♂️
2021. júl. 31. 14:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Olyan sorozatot is néztünk ami őt érdekli..
2021. júl. 31. 14:34
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Akkor szólj rá, hogy kapcsolja ki a netet és némítsa le a telefont. Ha nem teszi meg, akkor kelj fel mellőle, ugrás a cipőbe és hagyd otthon egyedül.
2021. júl. 31. 14:37
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Ne nézzetek együtt filmet. Nem mindenki szeret órákat ülni a tv előtt.
2021. júl. 31. 14:44
 5/9 anonim ***** válasza:
61%
Mikor épp videochatel, akkor direkt égesd le. Például hangosan megszólalsz hogy fúj de büdöset sz@rtam, vagy milyen büdös a lábad, esetleg elsétállsz a teló előtt egy szál gatyában😆 hátha beválik és lerakja
2021. júl. 31. 15:01
 6/9 anonim válasza:
88%

ha az en parom ilyen gyerekes lenne, mint az utobbi, akkor rohadtul nem lenne mar senkim 😀

egyszeruen csak nem erdekli, ne nezz vele filmet, ennyi. nem ertem miert kell raeroltetni

vagy pedig te vagy unalmas szamara, es nem gondolja eleg komolynak a kapcsolatot

2021. júl. 31. 15:45
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Olyannal nem lennék együtt akit ennyire nem érdeklek, és nem számít neki a közös időtöltés.
2021. júl. 31. 16:16
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Beszélj vele erről, hogy te emiatt úgy érzed, hogy nem vagy elég fontos számára, és szeretnéd, hogy a közös tévézés kettőtökről szóljon, ne a barátnős csevejekről. Ha normálisan tálalod, meg fogja érteni (vagy ha mégsem, igazából az egész kapcsolat kuka). Vagy kérdezd meg, hogy biztos érdekli-e a tévézés, és ha nem, találjatok ki mást. A lényeg, hogy kulturált módon meg tudjátok beszélni a dolgot.
2021. aug. 1. 00:56
 9/9 anonim ***** válasza:
50%

Én azt nem értem, hogy ha látod, hogy egyáltalán nem érdekli, amit néztek (tök lényegtelen, hogy néha egy-egy sorozatot egyedül is néz, amikor épp kedve van), akkor mi a bánatos lóf@sznak kell ezt erőltetni?

Tényleg nincs más közös programra lehetőségetek?

2021. aug. 4. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!