Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok/nők! Hogyan reagáltok...

Lányok/nők! Hogyan reagáltok arra, ha egy férfi nem bírja végignézni a Titanic-ot sírás nélkül?

Figyelt kérdés

2021. júl. 7. 18:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
38%
Ha ezt élőben látnám, megengedném neki hogy az ölembe hajtsa a fejét, és úgy sírja ki magát.Józsi bácsi 64F
2021. júl. 7. 18:57
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Örülnék neki, hogy nem egy nulla érzelmi intelligenciával rendelkező kősziklával vagyok együtt.
2021. júl. 7. 18:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha sír valaki férfi létére akkor az baj? Sírj ha kell nekem épp hogy tetszik hogy nem vagy érzéstelen
2021. júl. 7. 18:58
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
Ha ezért sír akkor megértem. [link]
2021. júl. 7. 19:15
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Teljesen okés. Kivéve ha azért sír hogy miért nem halt meg mindenki...
2021. júl. 7. 19:28
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Én a Kutyahideg című filmet nem bírom végignézni, illetve a Keresztapa 3. részének zárójelenetét a mai napig megkönnyezem, pedig sokszor láttam már! Ez van.

33/f

2021. júl. 7. 19:35
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Leginkább sehogy. Én is mindig sírok rajta, úgyhogy megérteném őt is. Egyáltalán nem tartom cikinek, azt viszont igen, amikor egy pasi állandóan azt hangoztatja, hogy ő ugyan soha nem sír semmilyen élethelyzetben, mert az lányos/b*zis/nyálas stb. És nem, nem azzal van a baj, ha valaki nem érzékenyül el egy filmen, hanem azzal, ha még büszke is rá, hogy minden más helyzetben is érzelmi analfabéta. Ezen felül pedig teljesen egyéni, hogy kinek mi szomorú vagy megható. Több barátnőm is van, akik nem sírnak a Titanicon nő létükre. Ellenben vannak férfi barátaim, akiket láttam már sírni filmen, mégsem tartom őket kevésbé férfiasnak. Tök egyéni az egész, nem fogok senkit ennyi alapján megítélni.
2021. júl. 7. 19:38
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom. Én nőként nem bőgtem a Titanicon.
2021. júl. 7. 20:19
 9/13 anonim ***** válasza:
76%
Megérteném.
2021. júl. 7. 20:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Titanicon tuti nem tudok sírni. De pl A távkapcs utolsó jelenetén, mikor a szakadó esőben búcsúzik a fiától,azon igen, talán mert Apa vagyok. Bár az egy vígjáték.
2021. júl. 7. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!