Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek túl azon, hogy a saját meggondolatlanságom miatt elveszítettem a páromat?
Hirtelen döntés következménye lett, hogy szakitottam vele. Bár már egy ideje nem működött jól a kapcsolat, de így utólag azt látom, hogy meg tudtuk volna menteni.
Azóta hibát hibára halmoztam, több fiúval is kavartam csak hogy ezzel enyhítsem a bánatomat, most meg itt maradtam egyedül ezzel az elviselhetetlen fájdalommal, hogy elvesztettem a fiút, akit a legjobban szerettem a világon, és akivel úgy érzem, hogy az egész életemet le tudtam volna élni, pedig az elvesztése talán elkerülhető lett volna. Most már esélytelen, hogy újra együtt legyünk, és én sem hinném, hogy jó döntés lenne, ezt eleve nem kellett volna így elszúrnom, utólag már menthetetlen a helyzet.
Túlsúlyos volt. Sokkal jobban, mint amikor megismertem. Végig ígérgette, hogy lefogy, de soha nem láttam, hogy túlságosan megerőltette volna magát. Aztán persze amint szakítottunk, jobban elkezdett vele foglalkozni. Lehet, hogy emiatt felszínesnek tűnök, de vonzalom nélkül nincs értelme szerintem.
Nagyon hirtelen haragú is volt, gyakran kiabált velem, és hiába mondtam, hogy nekem ez ijesztő, ő pedig hiába mondta, hogy igyekszik rá odafigyelni.
Távkapcsolatban éltünk, és nehezítette a helyzetet, hogy az édes apja alig hagyta, hogy találkozzunk, annak ellenére, hogy a srác 19 éves. Pénze még nem volt elköltözni, én pedig persze, várhattam volna ki tudja hány évet, de addig legyek boldogtalan? Nem tudom, hogy megérte volna- e.
Ez a legutóbbi kommented teljesen ellentmond a kérdésnek és az ott leírtaknak. Kezdjük azzal, hogy ez eleve nehezen hívható kapcsolatnak, alig találkoztatok és ha össze is jött, ostobaságokon kiabált veled.
Nem látom mit sírsz ezen vissza, főleg azt nem, hogy hogyan jön ez a "leélhettem volna vele az életem". Ennyi erővel a legutolsó suttyóval is leélhetnéd, akivel egy szót se beszéltél még és az utcán kerget, kb. ugyanolyan mély lenne a kapcsolatod vele is.
Csak veszekedésnél kiabált, alapból nem, és a kevés találkozás heti 1-2-t jelentett.
Az a helyzet, hogy nagyon szerettem és a végsőkig reméltem, hogy ezeken túl tudunk jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!