Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy lépjek túl azon, hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek túl azon, hogy a saját meggondolatlanságom miatt elveszítettem a páromat?

Figyelt kérdés

Hirtelen döntés következménye lett, hogy szakitottam vele. Bár már egy ideje nem működött jól a kapcsolat, de így utólag azt látom, hogy meg tudtuk volna menteni.

Azóta hibát hibára halmoztam, több fiúval is kavartam csak hogy ezzel enyhítsem a bánatomat, most meg itt maradtam egyedül ezzel az elviselhetetlen fájdalommal, hogy elvesztettem a fiút, akit a legjobban szerettem a világon, és akivel úgy érzem, hogy az egész életemet le tudtam volna élni, pedig az elvesztése talán elkerülhető lett volna. Most már esélytelen, hogy újra együtt legyünk, és én sem hinném, hogy jó döntés lenne, ezt eleve nem kellett volna így elszúrnom, utólag már menthetetlen a helyzet.

2021. júl. 26. 09:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Most inkább barátok társaságát keresd, ha nincs, keress újakat. Ők segítenek átvészelni, aztán ha sikerült, majd utána lépj be új kapcsolatba. Addig nincs értelme.
2021. júl. 26. 09:23
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, nem biztos, hogy mindent, bármi áron érdemes megmenteni. Ami nem is biztos, hogy sikerült volna, illetve nem tudjuk, hogy milyen áron.

Itt nem arról van szó, hogy egy pillanatnyi hirtelen felindultságból mondtál olyat, amit egyébként nem is gondoltál komolyan. Itt egy hosszú folyamatra tettél pontot, azok után, hogy jó ideig nem sikerült megoldanotok a problémákat. Lehet, hogy maga a szakítás kimondása hirtelen történt, de az odáig vezető út hosszú volt. Talán jobb is, hogy megtörtént. Persze, most érzelmileg megvisel. Természetes dolog. hibáztatod magad, meg hogy talán megmenthető lett volna... de tudod, egyrészt: egy kapcsolat két emberről szól, attól, hogy te mondtad ki a szakítást, az egyáltalán nem csak rajtad múlott. Ami pedig idáig eljut, azt nem sikerült volna megmenteni. Máskülönben már rég tisztázódott volna minden nézeteltérés. Tapasztalatból is beszélek, több kapcsolatom végén is el voltam kenődve, fájt, hogy kimondtam, és azt gondoltam, hogy simán meg lehetett volna menteni. Utólag belegondolva: nem. És lehet, hogy akkor fájt, meg azt hittem, hogy az egyetlen nagy szerelmemet veszítettem el, de utólag meg fogom a fejem, hogy egyáltalán miért vesztegettem rá annyi időt?

Én azt mondom, próbáld meg feldolgozni a saját lelkületednek megfelelően: ha sírni kell, akkor sírj, ha jobban érzed magad attól, hogy valakivel hancúrozol egy jót, akkor tedd azt (csak ne használj ki mást, ő is legyen tisztában vele, hogy ez csak egy kaland), és próbáld meg elfoglalni magad, rengeteg szép dolog van még az életben!

És ne feledd: nem te szúrtad el, hanem így alakult. Ha ő lett volna tényleg a tökéletes társ, akkor fel sem merült volna benned, hogy szakíts.

2021. júl. 26. 10:32
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Akit az ember a legjobban szeret a világon, azzal nem szakít hirtelen felindulásból. Te csak nem bírod elviselni, hogy nem teper a küszöböd előtt, hogy kegyeskedj visszafogadni, hanem ténylegesen egyedül maradtál.
2021. júl. 26. 10:43
 4/14 A kérdező kommentje:

Azt hiszem igazatok van.

Köszönöm szépen!

2021. júl. 26. 10:56
 5/14 anonim ***** válasza:
65%
Tanulság a jövőre nézve. Ez a vonat már elment.
2021. júl. 26. 11:55
 6/14 A kérdező kommentje:
Bízom benne, hogy tanulságként fogok rá visszatekinteni és nem egy rossz döntésként.
2021. júl. 26. 12:08
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos volt valami oka hogy elküldted,ilyent meg elég nehéz állítani főleg a mai világban "hogy az egész életemet leéltem volna vele"....tanácsot nem akarok adni önálló ember vagy azt csinálsz amit akarsz.
2021. júl. 26. 15:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is így érzek a párom iránt, de pont emiatt nem akarok vele szakítani. Lehet, hogy annyira nem szeretted. Megoldani pedig úgy lehet egy problémát, hogy mindkét fél akarja.
2021. júl. 26. 16:04
 9/14 A kérdező kommentje:

sajnos nem minden problémát lehet megoldani:(

2021. júl. 26. 16:13
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért amit nem lehet megoldani elég komolynak kell lenni.

Leírod azt a megoldhatatlan problémát?

2021. júl. 26. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!