Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám boldoggá tenni?
Figyelt kérdés
A lenyeg h kb 1 hettel ezelott minden nap veszekedtunk kb 2 hetig
Es az utolsonál majdnem szetmentunk, tenyleg egy hajszálon mult. Es aztmondja hogy azota nem boldog es konkretan szenved, pedig azota nem is veszekedtunk. Azon gondolkozik h szakitson, vagy keressunk egyutt megoldast, mert szeret, tenyleg szeret, de szenved.
Oszinten a konkret problemat en sem tudom, csak h nemtudom mit kellene csinalnom.
2021. júl. 23. 13:03
2/6 anonim válasza:
Meglehet próbálni megbeszélni, hogy kit mi tenné boldoggá, beszélgetni (itt azt értem hogy jobban megismerni a másikat), kirándulni együtt, egyéb közös programok. Mi ezeket próbáltuk, az előző párkapcsolatomban pont így volt, hogy nagyon sokáig veszekedtunk, majdnem szakítottunk is (volt 1 hét szünet), megbeszéltük stb. Tapasztalatból írom, hogy egy darabig működött, de aztán szakítás lett a vége, mert csak nyúglődtünk. Ezzel, csak azt akarom mondani, hogy meglehet próbálni rendezni a kapcsolatotokat, de nem biztos hogy működni fog, mivel ő szenved és lehet, hogy jobb lenne külön utakon folytatnotok...
3/6 anonim válasza:
Te is szenvedsz? Te is vele akarsz maradni?
Beszéljétek meg és a megállapodást tartsátok is be, különben fölöslegesen fecsérlitek el egymással a fiatalságotokat.
4/6 A kérdező kommentje:
Egymassal akarunk maradni, csak elakadtunk, legalabbis en igy fogalmaznek. Mert a szeretet es a bizalom is helyen van, es nagyon sok jot eltunk at egyutt, jo most egy fel eves kapcsolathoz kepest sok. Csak lehet h a tuz veszett el, vagy igy megingott, de nagyok felek hogy rossz vege lesz
2021. júl. 23. 18:41
5/6 anonim válasza:
Legyetek együtt egy teljes napot. Csak egymásra figyeljetek, minden mást zárjatok ki. Egyétek a kedvenc kajátokat, nézzetek egy filmet, amit mindketten szerettek, elevenítsetek fel régebbi közös emlékeket. Legyen sok testi kontaktus is, éreztessétek egymással a szerelmeteket.
6/6 anonim válasza:
Ha ilyen sokat veszekedtetek, akkor szerintem ott valami nem oké. Ha tényleg szereted, akkor engedd el őt, mert így csak szenved. Neked is jobb lesz, ha találsz valaki olyat, akivel kezdettől fogva harmonikus kapcsolatban éltek majd, és nem lesznek ilyen jellegű problémáitok. Persze meg lehet próbálni helyrehozni a dolgokat, amiket előttem tanácsoltak azokat tudnám ajánlani én is, bár elég kevés esély van arra, hogy ez működni fog hosszútávon, sajnálom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!