Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem képes már értem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes már értem semmire? Miért nem tudom boldoggá tenni?

Figyelt kérdés
18 évesek vagyunk, alig egy éve ismerkedtünk meg. Az utóbbi időben azt vettem eszre, hogy nem képes értem apró dolgokra. Amik régen alap dolognak számítottak, azokért ma már könyörögnöm kell. Nem először fordul elő, hogy megbeszélünk egy találkozást és sorozatban nem jön el, mindig lemondja, mert fáradt, vagy nincs kedve kimenni otthonról. Sokszor elalszik én pedig kint állok és próbálom hívni, de természetesen le van némítva a telefonja. Múltkor 2 órát álltam szakadó esőben, reménykedve, hátha. Este felhívott, hogy elaludt. Többször is megbeszéltük, hogy ez nekem mennyire rosszul esik, mindig azt mondja, hogy többet nem fordul elő, de egy-két héten belül kezdődik minden előről. Eljárok iskola mellett dolgozni, hogy legyen pénzem közös programokat csinálni vele (strand, kávézás, mozi, bármi), de fel sem tűnik neki. Persze ha azt kéri menjek el hozzá, mert lusta és én erre nem mindig örömmel ugrok fel, hogy jajdejó, házhoz megyek hetente többször mint egy kis k.va, amit különben meg is tennék, ha nem tudnám, hogy ettől csak méginkább elkényelmesedik a kapcsolatunkban és még annyit sem fog jönni mint eddig. Mindent megpróbáltam, de úgy érzem csak a jégen táncolok. Gyomorgörcseim vannak, végigsírt éjszakáim, tűzbe tenném a kezem érte, ő meg nem képes kijönni otthonról a kedvemért, inkább rendszeresen átver és nyugodtan alszik, amíg én kint várom. Nyaralás előtt is miatta indultunk később, mert ő elaludt. Nem tudok már mit tenni, vele akarom leélni az életem, amire azt mondja, hogy kölcsönös, de sokszor olyan, mintha nem is lennének érzései. Egy hatalmas lélekkel rendelkező emberként ismertem meg, most meg már azt sem tudom ki ő és mit akar tőlem. Az én hibám? Elrontottam valamit? Mit tehetnék, hogy szeressen és törődjön velem végre? Segítsen valaki, nem bírom már...
2016. okt. 30. 10:25
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Vedd már észre, hogy szarik az egészbe meg rád is. Ez nem kapcsolat. Fejezd be az önsajnálatot és szakíts vele.
2016. okt. 30. 10:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Osztom az első véleményét.
2016. okt. 30. 10:48
 3/10 anonim válasza:
100%
Hat en nagyon sajnalom, hogy igy jartal. De ennek bizony vege van. Lehet hozni, de te egyedul keves vagy megmenteni egy kapcsolatot. Ha o nem akarja, csak az idodet pazarlod. Itt mar nincs helye beszelgetesnek, ultimatumoknak, hagyni kell az egeszet. 18 evesen ha ilyen, akkor hogy tudnatok leelni egy egesz eletet egyutt? En a parommal 5 eve vagyok egyutt, most lesz az eskuvon marciusban, de meg nekem is volt hogy elgondolkodtam, hogy talan megsem kellene ert nem ugy viselkedett. Kettonk kozt csak az a kulonbseg, hogy az en parom hallgatott a szora, es most nem tudja hogy kedvezzen nekem, mindent megtesz KETTONKERT. A te baratod viszont nem hajlik a szora. Ha az enyem tett volna ennyi arra ami nekem faj, eskuvo ide vagy oda, ugy itt hagytam volna mint a pinty. Aki egy eletre gondolkozik, az ne tegye alacsonyra a mercet. L/22
2016. okt. 30. 10:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Csak egy kérdés. Miért foglalkozol még vele, és nem keresel valaki mást?
2016. okt. 30. 11:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Nálam az nem működik, hogy "ok akkor szia", aztán továbblépni. Volt már két kapcsolatom, mindkettőnél azt hittem, szerelmes vagyok, de ez teljesen más. Elfelejtek mindent, ha ránézek. Ha itt van mintha nem is lennének hibái.
2016. okt. 30. 11:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha velem van teljesen máshogy viselkedik.
2016. okt. 30. 11:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan áltasd magad akkor és csessz el mellette boldogtalan éveket. Pont az ilyen apróságokból látszik, mennyire szereti valaki a másikat. Sajnállak.
2016. okt. 30. 12:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ha te ezek után még mindig vele akarod leélni az életedet, akkor nem ő az aki a hibás. Neked kellett volna már otthagynod őt. Te mindent megteszel érte ő pedig rád se bagózik. Szerintem csak kihasznál.
2016. okt. 30. 12:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Mert már nem jelentesz neki annyit mint régen,nagyon sajnálom hogy így álltok,ha nem tud értékelni jobb ha vége.
2016. okt. 30. 14:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Jézusom, hagyd már ott a rákba. Egy ilyennel akarod leélni az életed?:D Ne már. És nehogy elhidd, hogy ő is.. Nem neked kéne pedálozni, meg mindent megtenni azért, hogy törődjön veled, és szeressen. Ne hagyd magad kihasználni. 18 évesen meg ne rá pazarold el a szép éveidet.
2016. okt. 30. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!