Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem volt barátnőm. Szerintetek gáz? 16/F
Abszolút nem gáz még 16 évesen. 19 évesen már lehet picit az :D
19/F
Nem gáz, még 16 éves vagy; az tök fiatal. Én 29 éves vagyok; nekem se volt még párkapcsolatom; és nem gáz, mert tökre lesz-rom. :):)
Nem kell ezeken rugózni, meg rágörcsölni; majd jön a párkapcsolat, amikor jön. Tehát ne szenvedjél. Amúgy pl lehet simán az is, hogy még sohasem voltál szerelmes; és akkor minek jönnél össze valakivel; ha nem vagy szerelmes; vagy pedig olyakor is miért jönnél össze valakivel, ha pl te szerelmes vagy belé, de ő beléd nem? Szal még tökre lehet, hogy egyáltalán nem is érkezett meg hozzád az igazi, 16 évesen meg pláne nem kell emiatt aggódnod. Hova rohansz. Lazíts, nyugi. Nem kell a környezetednek megfelelni, és csak azért összejönni valakivel, merthogy "társadalmi nyomásra." majd te is beleszeretsz valakibe, meg ő is beléd kölcsönösen. Amúgy pl lehet, hogy van, akinek már 14 évesen lett párkapcsolata, ő meg lehet, hogy tökre pont el is siette. Amúgy meg mostanában sokat volt covid miatti zárás, tehát mostanában nem is volt nagyon lehetőség ismerkedésre; úgy az utóbbi másfél, két, vagy nemtom mennyi évben, szal érted. Akkor meg méginkább fölöslegesen pörögsz ezen; hogy "Jaaj, Úristen, én már nem kellek senkinek..." Tehát, érted,hogy tök fölösleges ez a sopánkodás, meg ha rágörcsölsz, akko érted, akkor rosszabb lesz a kisugárzásod, és lehet, hogy az is ellökődik tőled, aki amúgy lehetne egy nagyon jó társad neked. Amúgy szerintem csomó tini lehet, hogy szerelem nélkül megy bele párkapcsolatba;mert kíváncsiak, meg nem akarják, hogy a többiek kinézzék őket; és akkor kifelé lehet mutatni, hogy "nekem már van barátom/barátnőm!" és akkor tehát nem is maguk miatt van párkapcsolatuk, hanem menőzésből, meghogy a többiek ne nézzék ki maguk közül, hogy nincsen párkapcsolatuk, ezért ha jön mondjuk X az Yhoz, X tudatára adja valamilyen módon Y-nak, hogy tetszik neki Y, akkor akkor lehet, hogy Y rögtön beleugrik a kapcsolatba; merthogy "nem akar lemaradni." Tehát inkább szerelem nélkül egy kapcsolatba beleugrani , az lenne gáz; hgoy úgy csak kívülre láttatni, de amúgy nincs is szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!