Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az mennyire oké, hogy a párom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire oké, hogy a párom ha vezet és velünk tart valamelyik haverja mindig én ülök hátra?

Figyelt kérdés
A párom bárhova megyünk, akármilyen program legyen, ha jön egy vagy 2 haverja akkor én biztos nem tudok melette üllni az anyós ülésen. Konkrétan ilyenkor a nevem kuss, üljek hátul mert bármit mondok úgy se hallják és elvannak egymással, kicsit szarul esik, de mostanában próbál hátra is kommunikálni. Az is zavar hogy eddig ha próbáltam neki utólag elmagyarazni hogy néha legalább mikor, több haverja ül bent a kocsiban, vagy ha hosszabb útra megyünk (sokszor rosszul vagyok hátul) hadd üljek előre. Mindig az a válasza hogy mondhattam volna akkor, nem lett volna gond, de a legközelebbi ilyen alkalomkor erre sosem figyel. Valami tipp? Nem a párom szidását kérem, mert bárkikkel legyünk mindig figyel rám is. Csak ez a pici dolog van amit nem tudok hova tenni magamban. Válaszokat előre is köszi.

2021. júl. 14. 20:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ez csak a kocsiban van így, szerintem nem tartja előrébb azért, mert nem én ülök elől, és leginkább a haverjai ülnek be szó nélkül előre, volt hogy nyitottam az ajtót, levettem az ülésről a táskám és hátra raktam,erre már bent ült elől a haverja. Számomra ez csak egy 5-10 perces kocsi út nem egy kapcsolati tényező ami ha nem úgy van akkor nem szerelem és rossz kapcsolat.
2021. júl. 15. 11:59
 12/17 anonim ***** válasza:
37%
Akkor mostantól nem is értem, hogy egyáltalán miért is tetted fel ezt a kérdést 🤷‍♂️
2021. júl. 15. 12:01
 13/17 A kérdező kommentje:
Egyébként azt hozzá tenném a dolgokhoz, hogy a haverjai elég nehezen tudták elfogadni hogy már nem minden nap üllnek össze, mennem ide oda, mert már én is a képben vagyok. Természetesen jól kijövök velük, nincs semmi konfliktusok egyikükkel sem, de sokszor úgy érzem hogy versenyezni próbálnak velem.
2021. júl. 15. 12:03
 14/17 anonim ***** válasza:
84%

Hűha azert ez nem ilyen nagy dolog, nem kell ennyire nekimenni a kerdezonek se a párjának. Ilyen kerdesből arra következtetni hogy a lány csak a dugasra kell meg van kocsi és már megy a tapi, mi a fsz? XD Hogy lehet ennyire eltérni a tárgytól?

Kedves kerdezo, szerintem mindenképp beszélj a barátoddal hogy legyen kicsit jobban figyelemmel rád, te vagy a párja és mellette van a helyed, az anyóson nem pedig hátul a haverjaival.

Igen értem hogy a barátainak nem esett jól hogy a képbe kerültél, és valószinuleg tenyleg úgy gondolják hogy kicsit útban vagy.

A megoldás egyszerű: komolyan beszélsz erről a barátoddal, vagy pedig mindig befoglalod azt a helyet. De az is lehet hogy ha megelőztek akkor bátorságot merítesz és kimondod ezt: "Ne haragudj Pista, de a párom mellett szeretnék ülni." ( a flegmább verzio az a "bocs, a helyemen ülsz" de azt tudom hogy nem akarod xd)

Szerintem nem teljesen a párodat kell hibáztatni ezért hanem a barátait, mert még nem fogadtak el téged teljesen, és a régi helyüket akarják

2021. júl. 15. 15:27
 15/17 anonim ***** válasza:
22%
Haverok előrébbvalók. Fogadd el
2021. júl. 16. 22:25
 16/17 anonim ***** válasza:
61%
Az ugye megvan, hogy az anyósülés a legveszélyesebb hely a kocsiban? :D
2021. júl. 21. 15:19
 17/17 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem ellenkező esetben, ha a kérdező vezetne, és a kérdező barátnőjét vinnék valahová, a kérdező férje is előre ültetné a felesége VENDÉGÉT.
2021. aug. 3. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!