Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire oké, hogy a párom ha vezet és velünk tart valamelyik haverja mindig én ülök hátra?
Hűha azert ez nem ilyen nagy dolog, nem kell ennyire nekimenni a kerdezonek se a párjának. Ilyen kerdesből arra következtetni hogy a lány csak a dugasra kell meg van kocsi és már megy a tapi, mi a fsz? XD Hogy lehet ennyire eltérni a tárgytól?
Kedves kerdezo, szerintem mindenképp beszélj a barátoddal hogy legyen kicsit jobban figyelemmel rád, te vagy a párja és mellette van a helyed, az anyóson nem pedig hátul a haverjaival.
Igen értem hogy a barátainak nem esett jól hogy a képbe kerültél, és valószinuleg tenyleg úgy gondolják hogy kicsit útban vagy.
A megoldás egyszerű: komolyan beszélsz erről a barátoddal, vagy pedig mindig befoglalod azt a helyet. De az is lehet hogy ha megelőztek akkor bátorságot merítesz és kimondod ezt: "Ne haragudj Pista, de a párom mellett szeretnék ülni." ( a flegmább verzio az a "bocs, a helyemen ülsz" de azt tudom hogy nem akarod xd)
Szerintem nem teljesen a párodat kell hibáztatni ezért hanem a barátait, mert még nem fogadtak el téged teljesen, és a régi helyüket akarják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!