Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire oké, hogy a párom ha vezet és velünk tart valamelyik haverja mindig én ülök hátra?
Figyelt kérdés
A párom bárhova megyünk, akármilyen program legyen, ha jön egy vagy 2 haverja akkor én biztos nem tudok melette üllni az anyós ülésen. Konkrétan ilyenkor a nevem kuss, üljek hátul mert bármit mondok úgy se hallják és elvannak egymással, kicsit szarul esik, de mostanában próbál hátra is kommunikálni. Az is zavar hogy eddig ha próbáltam neki utólag elmagyarazni hogy néha legalább mikor, több haverja ül bent a kocsiban, vagy ha hosszabb útra megyünk (sokszor rosszul vagyok hátul) hadd üljek előre. Mindig az a válasza hogy mondhattam volna akkor, nem lett volna gond, de a legközelebbi ilyen alkalomkor erre sosem figyel. Valami tipp? Nem a párom szidását kérem, mert bárkikkel legyünk mindig figyel rám is. Csak ez a pici dolog van amit nem tudok hova tenni magamban. Válaszokat előre is köszi.2021. júl. 14. 20:46
1/17 anonim válasza:
:D
Egy normális srácnál nem lenne kérdés hogy te ülsz előre
2/17 anonim válasza:
Pl nyisd ki a szád amikor beszáltok a kocsiba és mond hogy te szeretnél elöl ülni?
3/17 anonim válasza:
Hát ha te ezt elfogadod akkor te vagy hülye,bár neki is lehetne egy csepp esze,mert alapvető amúgy hogy a párom mellett ülök a kocsiban (legalábbis nekem)
4/17 anonim válasza:
Legközelebb, ha nem engednek előre ülni, akkor maradj otthon, hátha abból leszűri, hogy mi a probléma 🤷♂️
5/17 anonim válasza:
Adott pillanatban kell szólni.
Nem a barátod szidom, ha te vagy gyagyas
6/17 anonim válasza:
#5 Ezért normális srácnak nem kellene szólni mert magától értetödő hogy a párom előre ül nem a haverokhoz.
A srác zéró tisztelet mutat a csaj felé, egy olyan lány akinek van minimális tartása többet szóba se állna egy ilyen tirpákkal.
7/17 anonim válasza:
Mert csak dugásra kellesz neki. Van egy kocsija és már meg is kapott, ennyire is tart.
8/17 anonim válasza:
Legközelebb automatikusan, kèrdezés nélkül beülsz előre. Azért onnan már csak nem rak ki és zavar hátra.
9/17 A kérdező kommentje:
Kedves #7 kommentelő, egyrészt kértem hogy ne szidd a párom, de engem sem érdemes mivel nem látsz bele semmibe, nem a kocsijával kapott meg, mikor megismertem nem volt saját autója sem. És biztos vagyok benne hogy nem csak dugasra kellek neki, ha annyi lennék neki, hidd el nem várt volna rám több mint fél évet... És nem lenne már velem.
2021. júl. 15. 11:33
10/17 anonim válasza:
A haverjait többre tartja, ezt te is látod. Szerinted ez a szerelem? Így képzelsz el egy kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!