Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok ha ilyen üzenetet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha ilyen üzenetet kaptok akkor??

Figyelt kérdés

Be voltam már nagyon tépve/ittas is voltam.

És megtetszett egy lány facebookon először normális voltam vele írt egy ilyent "szerintem ez nem jön be a lányoknak,ez a szöveg".

Na felidegesített és akkor írtam neki ezt "Pedig én mennyire de mennyire megb..nálak" erre meg azt válaszolta hogy most nincs otthon,másik városban van. Erre meg én annyit írtam neki "hogy kis hazudós",aztán azóta kiderült hogy tényleg nem volt otthon :D azóta nem beszélünk,viszont minden napomat megnézi stb.

Szóval szerintetek benne lett volna? És amúgy ti hogy reagáltatok volna egy ilyen üzenetre?

2021. júl. 4. 20:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy benne lett volna..

Miert idegesitett fel a "szerintem ez nem jön be a lányoknak,ez a szöveg"?

Mivan, ha tenyleg nem?

2021. júl. 4. 21:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Elküldtelek volna anyádba :D

Piás/drogos (ha mindkettő, akkor meg főleg) gyökérrel meg aztán pláne nem beszélnék.

2021. júl. 4. 21:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát ez szomorú :D pedig minden tőlem telhetőt megtettem,először tényleg normális voltam vele,idegességből írtam ezt...nem is volt vele komoly szándékom szóval mindegy,persze nem utasítottam volna el (azt egyébként nem tudta hogy be voltam koxolva+piálva.
2021. júl. 4. 21:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Normális ember nem áll le ilyenekkel mint te. Egy két pofont érdemelnél mondjuk.
2021. júl. 4. 21:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A helyében tiltottalak volna a francba
2021. júl. 4. 21:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem tiltott le és válaszolt is ezért van esélyed xd
2021. júl. 4. 22:18
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rendes lányt fogtál ki, hogy ilyen üzenetek után sem tiltott le. Én a helyedben elnézést kérnék tőle a történtekért. Írd le, hogy ittas voltál és hogy ne haragudjon rád. Esetleg még azt hozzáírhatod, hogy bocsánatkérésként meghívnád egy fagyari/üdítőre/bármire, és ha elmegy veled (illetve nyitottan áll hozzád), akkor nagyon finoman próbálhatsz közeledni hozzá.
2021. júl. 4. 22:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szó nélkül letiltottalak volna.
2021. júl. 5. 00:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Jo nagy seggfej vagy
2021. júl. 5. 02:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Remélem elnézést kértél tőle te nyomorék, soha többet ne beszéljetek. Maradjunk annyiban hogy szerencsés voltál. :)
2021. júl. 15. 16:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!