Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem beszél velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem beszél velem?

Figyelt kérdés

Szóval van egy barátnőm ami viszonylag új nekem, nem értem hogy működik ez a dolog, ezért kerültem ide

Alapvetően egy jófej lányról van szó, egyáltalán nem az a sértődős fajta meg vissza is szokott szólni ha beszólok neki valamiért, de múlt héten egy kis alkohol hatására átmentem pszichológus üzemmódba úgymond és kielemeztem hogy mennyire rossz az amit magával csinál minden buliba (konkrét ájulásig iszik és ezt a legjobb dolognak tartja az életbe) és hogy egy emberi roncs lesz belőle ha így folytatja, közel féléve ismerem, szekálom meg minden zéró jelét nem mutatta hogy ez őt zavarná de valamiért ezen a témán teljesen besértődött

Előtte is próbáltam már beszélni vele erről hogy miért kell ilyen igénytelenül élni, de mindig terelte a témát szóval fogalmam sincs hogy most mégis mi van, ha volt valaki hasonló helyzetbe pls help me/us

2021. júl. 2. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám azt aki nem akar velem kommunikálni. Főleg ha iszákos gondjai vannak. Ez már nem a dedó, hogy valaki ilyenen bedurcizzon.
2021. júl. 2. 22:08
 2/4 anonim ***** válasza:
69%

Éretlen nagyon és sértődésnek vette hogy "apáskodni" akartál felette. Ez a szülei dolga lenne hogy ezt elmagyarázzák neki, tőled pedig nem ezt várta. Pszichológus kellene neki de igazából senki nem fog tudni segíteni amíg ő nem akarja.

2 dolgot tehetsz:

Vagy asszisztálsz ehhez az életmódjához és előbb-utóbb téged is le fog épiteni, vagy még most eltávolodsz tőle amíg nem lesznek komolyabb érzéseid iránta. Foglalkozol a saját életeddel, tanulj, építgesd a jövődet, hidd el tizenévesen nem éri meg tönkrevágni az egész életed az első lány miatt.

Ne keresd, ne irogass neki aztán ha valóban fontos vagy neki akkor ő fog keresni, ha nem akkor nem vesztettél sokat. Akkor elmagyarázhatod neki hogy ha folytatni akarja veled a kapcsolatot akkor ezen változtatnia kell.

Sajnos amúgy fog találni mást akivel szépen el lébecolhat és rendesen ki is fogja használni a csajt.

2021. júl. 2. 22:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jól teszed, hogy ezen problémáiról szót ejtesz.

Ha ezt sértegetésnek, bántásnak veszi, akkor meg mutatsd meg neki, merre van az ajtó.

Ha valaki ennyire törődik a másikkal, és a másik fél ezt ennyire leszarja és figyelmen kívül hagyja, sőt, még neki esik rosszul, ő sértődik meg, akkor itt az ideje megnyomni a leave feliratú gombot magadba, illetve egészen pontosan kettőtök kapcsolatába.

2021. júl. 2. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az sem lenne túlzás, ha őszintén megmondod, hogy ez neked így nem fog menni. Ezzel utalsz rá, hogy vagy abbahagyja ezt, vagy szakítassz, de konkrétan mégsem mondod ki.
2021. júl. 2. 23:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!