Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én rontottam el valamit?
Én 16 éves fiú vagyok, és a szintén 16 éves barátnőmnek, 2.5 hónapja járunk. Én ez idő alatt nagyon megkedveltem, de nem tudom, hogy ő is így érez-e.
2 napja volt a születésnapja, ajándékként telefont vettem neki, amire ezt mondta: "Én nem ilyet akartam, nem tetszik." Ez a mondat eléggé bennem ragadt, nem ilyennek ismertem meg, azóta hiába írok neki, hiába hívom fel, semmi.
Szerintetek tényleg én rontottsm el, hogy olyan telefont kellett volna venni, amilyet kért?
A rég óta ismerem alatt azt értettem, hogy általánosban az évfolyamtársam volt, tehát ha úgy vesszük, már 9 éve ismerem.
Most is hiába gondolkozok, semmi nem jut eszembe, ami miatt baja lehetne, írtam neki, hogy beszéljük meg, ha van valami baja velem, de még az üzenetet se olvasta el.
A telefon nálam, konkrétan a bontatlan dobozában. Pedig ez nekem is különös, ekkora ügyet csinálni ebből, ha egyáltalán ez a baja. De egyébként már ez előtt is furcsán viselkedett, ha írtam neki, csak egy-egy szóval válaszolt.
Idejekorán bőkezű voltál, amit ő nem értékel.
Add el a telefont, máskor légy fukarabb, de ne skót.
A lányt felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!