Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én rontottam el valamit?
Én 16 éves fiú vagyok, és a szintén 16 éves barátnőmnek, 2.5 hónapja járunk. Én ez idő alatt nagyon megkedveltem, de nem tudom, hogy ő is így érez-e.
2 napja volt a születésnapja, ajándékként telefont vettem neki, amire ezt mondta: "Én nem ilyet akartam, nem tetszik." Ez a mondat eléggé bennem ragadt, nem ilyennek ismertem meg, azóta hiába írok neki, hiába hívom fel, semmi.
Szerintetek tényleg én rontottsm el, hogy olyan telefont kellett volna venni, amilyet kért?
16 évesen, 2,5 hónap együtt járás után telefont vettél a csajnak? Hát nem vagy semmi!
Neki meg nem tetszett.. Na ő se semmi.
A csajt felejtsd el, és 2,5 hónap után szülinapra bőven elég kellett volna legyen egy csokor virág, vagy /és egy desszert.
", 2.5 hónapja járunk. Én ez idő alatt nagyon megkedveltem, de nem tudom, hogy ő is így érez-e."
Hát eléggé nyilvánvaló, hogy nem így érez. Sőt.
Hiba volt ilyen keves ido utan ekkora ajandekot venni
hálátlan ez a csaj nagyon
virag csoki eleg lett vna de ezek utan sztem semmit se erdemel
ne bankodj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!