Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Én rontottam el valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én rontottam el valamit?

Figyelt kérdés

Én 16 éves fiú vagyok, és a szintén 16 éves barátnőmnek, 2.5 hónapja járunk. Én ez idő alatt nagyon megkedveltem, de nem tudom, hogy ő is így érez-e.

2 napja volt a születésnapja, ajándékként telefont vettem neki, amire ezt mondta: "Én nem ilyet akartam, nem tetszik." Ez a mondat eléggé bennem ragadt, nem ilyennek ismertem meg, azóta hiába írok neki, hiába hívom fel, semmi.

Szerintetek tényleg én rontottsm el, hogy olyan telefont kellett volna venni, amilyet kért?

2021. júl. 1. 23:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs mit csinalnek, de enn nagyon-nagyon sajnallak.
2021. júl. 1. 23:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok, kerdesedre a valasz: nem, nem rontottal el semmit, gyerek vagy, van egy penzkereted, nem tudsz neki mindent megvenni, a szandekod boven meg volt, mindent megtettel amit tudtal.
2021. júl. 1. 23:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen, 2,5 hónap együtt járás után telefont vettél a csajnak? Hát nem vagy semmi!

Neki meg nem tetszett.. Na ő se semmi.

A csajt felejtsd el, és 2,5 hónap után szülinapra bőven elég kellett volna legyen egy csokor virág, vagy /és egy desszert.

2021. júl. 1. 23:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

", 2.5 hónapja járunk. Én ez idő alatt nagyon megkedveltem, de nem tudom, hogy ő is így érez-e."

Hát eléggé nyilvánvaló, hogy nem így érez. Sőt.

2021. júl. 1. 23:38
 5/14 A kérdező kommentje:
Pedig eddig sose viselkedett így, elég régóta ismerem :/
2021. júl. 1. 23:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még mit követtél el, gondolkozz. Ez nem ok arra, hogy nem éred el sehogy sem.
2021. júl. 1. 23:44
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
Csajnak telefon szülinapjára? 🤣🤣🤣🤣 Mi vagy te valami papucs?
2021. júl. 1. 23:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hű, azért a telefon szerintem is túlzás, minden esetre aranyos vagy, hogy így törődsz vele:) A lány meg egy jó nagy picsha, ha ennyire hálátlan. Ne haragudj, de szerintem se táplál irántad olyan mély érzelmeket, mint te felé:( Sajnálom. De ha tényleg ismered és nem ilyen, akkor gondolkozz el, lehet, hogy a telefonvásárlásnak semmi köze a viselkedéséhez, lehet korábban történt valami, ami miatt most hisztizik.
2021. júl. 2. 00:07
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Hiba volt ilyen keves ido utan ekkora ajandekot venni

hálátlan ez a csaj nagyon

virag csoki eleg lett vna de ezek utan sztem semmit se erdemel

ne bankodj

2021. júl. 2. 00:39
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
telefont meg add el
2021. júl. 2. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!