Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, nektek hogy esne, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek hogy esne, ha az idős kiszemelt férfiak elutasítanának titeket emiatt?

Figyelt kérdés

Ha azt mondanák, hogy fiatalok vagytok, el vagytok szállva, és az ő felelőssége az hogy ne használjon ki titeket, mert még nem ismeritek magatokat. Pedig akarná belül, szeretné ő is nagyon, de mondván, miattatok nem megy bele semmibe, hogy vigyázzon rátok.

Úgy éreznétek, hogy jól teszi, igaza lehet, vagy azt, hogy a ti érzéseitek valódiak, és tényleg akarjátok? Az idősebb férfiakat támogatnátok arra, hogy menjenek bele ilyenekbe a fiatal lányokkal, vagy inkább hagyják békén egymást, akkor is, ha a lány nagyon szeretné?

2021. jún. 29. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

mennyi idos szemelyekrol van szo ?

egyebkent ez a normalis, attol meg hogy egy 15 eves kislany beleszeret a 40 eves szomszedjaba, bar legalisan mukodne a dolog, beteg az a felnott aki ebbe belemenne. ez a zemely aki teged visszautasitott, helyesen cselekedett, megvedett teged egy eleg durva csalodastol es kihasznalastol.

2021. jún. 29. 16:11
 2/9 A kérdező kommentje:
A fiatal lányokat kérdeztem.
2021. jún. 29. 16:14
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

19 vagyok, nem hiszem hogy annyira idosnek szamitok :D

rosszul esne az elutasitas, lehet akkor merges is lennek ra, de utolag visszagondolva orulnek hogy nem ment bele az illeto

2021. jún. 29. 16:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, várom még.
2021. jún. 29. 16:23
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Személyes véleményem szerint ne menj bele ilyen kapcsolatba és szerintem nagyon is jól cselekedett az a férfi. Tapasztalataim szerint az idősebb férfiak nem akarnak komoly kapcsolatot csak egy-két éjszakás kalandot…Hidd el nincs rosszabb érzés mint amikor csak szexre kellesz valakinek és ő nem tudja viszonozni azokat az érzéseket és szerelmet amit te táplálsz iránta.

Nekem van egy személyes tapasztalatom.Szerelmes lettem egy 35 éves férfiba aki házas és van egy 11 hónapos gyereke. Elvakított a rózsaszín köd és csak az lebegett a szemem elött,hogy mennyire akarom is őt.Aztán jött a nagy pofára esés amikor ő benyögte hogy nagyon is érez irántam valamit,de nem fogja a családját otthagyni.Csapta nekem a szelet rendesen és elhitette,hogy ebből lehet valami és tényleg vannak érzései,de ez mind csak kamu volt.Persze szeretői szerepben eltudta volna velem képzelni. El is jutottunk addig hogy tapiztuk egymást de szerencsére nem feküdtünk le.A mai napig elfog az undor,hogy hogy engedhettem meg ezt mind neki es mind magamnak. Én ekkor 18 éves voltam.Ezt csak azért írtam le neked,hogy azért ne gondold azt hogy minden szép és jó ahogy ő beállítja.

Nem tudom hogy te hány éves vagy és ő hány éves,de ha tényleg megvan a kémia köztetek akkor várjatok addig amíg nagykorú nem leszel és lesz ami lesz… De újból leírom neked,hogy a felnőtt férfiak 95%-a csak szórakozik a fiatal lànyokkal.De a te döntésed hogy kinek adod oda magad.Viszont szerintem az első együttlétet inkább egy olyan fiúval valósítsd meg aki értékel téged és nem fog otthagyni az első kufirc után.. 20/l

2021. jún. 29. 17:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.
2021. jún. 29. 17:14
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Tanulj abból, amit az 5. válaszoló írt.
2021. jún. 29. 17:40
 8/9 anonim ***** válasza:
87%

Sajnos hasonló love sztoriknak még nem volt sokszor pozitív vége.

Az idősebb férfi ha bele is megy, akkor az max egy kis szórakozás, unaloműzés, az igényei kielégítése, míg a fiatal lány hamar elkezd érezni és ez a kettő roppantul üti egymást.

Nyilván az idősebb pasiknak is van szemük, ezért 40 évesen is elcsábulnak egy tinilányra, de amelyiknek szíve is van az pont úgy cselekszik ahogyan leírtad.

Továbbá ha nagyon túl akarjuk gondolni, csak mert mégiscsak létezhet pozitív kimenetel is,( de erről mindenképp lebeszélnélek) egy akkor még legjobb barátnőm 21 évesen jött össze egy akkor 45 éves férfival. Ő most 27, a férfi 51... Két generációnyi korkülönbség van köztük. A lány még 10 év múlva is fiatal lesz, a pali viszont már bőven nagypapa korban.

A szerelem nem szabad, hogy elvakítson, én mindig ezt számolgattam amikor véletlenül hasonló ötlet fogant meg a fejemben és határozottan jól el tudott tántorítani.

2021. jún. 29. 18:21
 9/9 anonim ***** válasza:
29%

19L

hát fiatalabb srác tetszik nalam, és ő itt van nekem, hiaba nem vagyunk együtt, így nem érdekelne.

2021. júl. 1. 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!