Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennetek 2,5 evig tavkapcsolatban? Masfel eve vagyunk egyutt azaz meg kb 1 evet kene abban lenni.
Van akinek bejön, van akinek nem.
Én tuti nem tudnám elképzelni a dolgot, de volt egy barátnőm, aki több évig távkapcsolatban volt, mire összeköltözött a barátjával, azóta is együtt élnek. Egyénfúggő szerintem a dolog.
Ha már feltetted ezt a kérdést, az azt jelenti, hogy benned is felmerült a változtatás gondolata.
Nem mentem volna bele én sem. Nem ölelheted, csókolhatod, amikor csak szeretnéd. Hazamész fáradtan, vagy rosszkedvűen, nincs ott, hogy hozzábújj, nincsenek közös élmrnyek, emlékek..
Én eddig 3x próbáltam távkapcsolatot. 3-4 hónapnál egyik sem működött tovább. Nekem szükségem van napi szinten az érintésre és a szexre. Távkapcsolatban ez lehetetlen, így én többet nem próbálkozom ilyennel.
Viszont, ha nektek nem annyira fontos az érintés és a szex, helyette inkább intellektuális szinten tudtok kapcsolódni, akkor van rá esély. Vannak ismerőseim, akiknek működött, szóval egyesek számára nem lehetetlen, ha olyan alkatok vagytok.
Személytől függő ez a kérdés, ugyan is valakinek az jön be ha többet tud találkozni a szerelmével, érintkézni, csók, ölelés, esetleges szex stb.
Van aki ugyanúgy szeretné ezeket dolgokat, de nem annyira hogy mindennapi elvárásai
Én személy szerint nekem csak rossz tapasztalatom van a távkapcsolattal, de ez nem tartana vissza, mert ha szeretem édes mindegy nem számít kilométer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!