Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eléggé rossz lelki állapotban vagyok mostanság. Főleg a családom miatt, meg az is elszomorít eléggé gyakran, hogy milyen ember lettem. És találkoztam egy fiúval akivel nagyon jól érzem magam, de úgy érzem, hogy nem tudnék fenntartani egy kapcsolatot, mert egy szemetesládának használnám. Viszont nagyon élvezem mikor néha találkozunk…

Nem tudom mi tévő legyek.

Valaki volt már hasonló helyzetben?

18l

2021. jún. 28. 14:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szereted a fiút, de kihasználod? Gyere össze vele vagy felejsd el egy életre.
2021. jún. 28. 14:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Hogy kit hogyan kezelsz, az döntés kérdése, tehát első lépésként lehetne az, hogy nem használod szemetesládaként.

Ha ennyire rossz állapotban vagy, akkor valószínűleg szakember se ártana, ezzel kapcsolatban a nagyszülőktől, rokonoktól talán tudsz segítséget kérni. Egyéb esetben akár csak diákmelóval (ha tanulsz még) tudsz pénzt keresni rá.

Neki pedig jelezheted, hogy neked ez most nehéz időszak, nem szeretnél kapcsolatba belemenni, max. találkozgathattok. Ha úgy érzed ez sem menne, akkor vagy időt kérsz tőle míg kicsit normalizálódik a helyzet, vagy lezárod teljesen.

2021. jún. 28. 14:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha te is tetszel a srácnak, akkor kifejezetten örülni fog, hogy ő a "szemetesládád", mert minden áron boldoggá akar majd tenni. Hidd el, meg fogja érteni, ha épp valami baj van veled. Te is boldog leszel, mert végre rendben lesz a lelked, és a srác is boldog lesz, hogy van egy szép barátnője.:)
2021. jún. 28. 15:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!