Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 80:20 ratio vélemények?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

80:20 ratio vélemények?

Figyelt kérdés
A 80:20-as ratio-ról szeretném a véleményeket kérni. Ennek lényege, hogy a lányok a top 20% srácokat keresik, és azon osztoznak kénytelenül, mert mindegyik a legjobbat akarja magának, legtöbb esetben, mondjuk egy 80%-ban, sokkal jobbat néznek ki maguknak, mint amit igazából ők tudnak nyújtani az ő felükről. Tehát például ha számokban akarunk gondolkodni egy 5-6/10-es lány elhiszi, hogy esélye van egy 9-10/10-es srácnál. Rettentő kínos, és konkrétan bakker depressziós érzést vált ki ez a srácban. Egészen hihetetlen, hogy hogy azért mert puncijuk van, elhiszik, hogy ez valami belépőjegy arra, hogy a top kategóriás srácoknál esélyük legyen. Nekem már csak az a kérdésem, hogy miért adna esélyt egy top-os srác egy 5-6/10-es lánynak? Lehet mondani, hogy nem számokban meg besorolásokban kell gondolkodni, de valójában nem így megy...?

2021. jún. 27. 12:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#9!

Szerintem ha egy 9/10-es srác egy 5/10-es lánnyal van együtt akkor ott valami baj lesz szerintem. Saját példát tudok mondani, hogy van egy csajszi akivel full ugyanaz az érdeklődési körünk, zenei stílus, könyvek, stb. Full jó barátnő lenne belőle, egy a nagy gond BOTTAL sem nyúlnék hozzá :D nem dugnám meg :D sajnos a mai férfiak 80%-a már egyből rámenne, mert ugye hát puncija van. Szánalmas. És tulajdonképpen innentől kezdve át van húzva az egész, mert nem nyúlnék hozzá :D ennyit arról, hogy nem számít a külső :D

2021. jún. 27. 17:19
 12/13 A kérdező kommentje:

#10!

Ki a frász mondta, hogy nincs csajom? :D Imádom amikor kapásból ráfogják az emberre, hogy "biztos mert nincs csajod" kártyát :D nagyon okos megoldás mondhatom. Gondolkodás nélkül tények mögé tenni valakit :D Nem élek hosszútávú kapcsolatokkal, azonban BŐVEN:) van részem női társaságban/punciban. (akik nem 5-6/10-esek) úgyhogy erről ennyit.

2021. jún. 27. 17:22
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen felfogással nem fogsz tudni igazi társat találni, aki becsül szeret és támogat. Mert ennek kölcsönösnek kell lenni. Női szemmel nézve undorodom a felfogásodtól és messziről elkerülnélek, mert tipikusan az a pali vagy, aki tárgyiasítod a nőket. Aki csak egy "lyuk"-at látja, és kizárólag a külső érdekeli. Attól még, hogy 1-2 dologban különöznek álltalában a nemek, egyik sem lesz több a másiknál szerintem.

Igen, tény, hogy a kölcsönös vonzalom is igenis számít. De azt nem a számok fogják megmondani. Hogy valakit éppen hanyasra értékelsz. Erre mondják azt, hogy szubjektív.

Udorodom az olyan pasiktól, akik felháborodnak azon, hogy xy-nak miért nem szimpatikusak, és miért pattintja le őket, és úgy érzik, joguk van beleszólni mások kapcsolatába és megmondani, mennyire lesz az hosszú távú. Aki felszínes és kizárólag a külső miatt jön össze valakivel, az valóban szeritnem sem fog sokáig tartani. Együtt élni, sok időt együtt tölteni másokkal nehéz, mert mindenkinek megvan a maga dilifleknije és ha nem sezretitek egymást nem fog menni.

2021. jún. 27. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!