Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha ratio master-t használok...

Ha ratio master-t használok az baj?

Figyelt kérdés
baj ha ratio master-t használok mert az utorent egyáltalán nem seedel semmit se. Ration amivel max feltöltők az 230.0 kB/s tölt fel

2020. jan. 13. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
Nekem nem baj.
2020. jan. 13. 19:26
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Nekem e programnév azt sugallja, hogy ez nem kliens, hanem arányt "szabálytalanul kiegyenlítő" (eufemisztikusan fogalmazva) program... Qbittorrent vagy Transmission vagy bármi de ne ezt...
2020. jan. 13. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem baj, hogy kitilthatnak érte, akkor nyugodtan használd. Nem igazán számít hogy "hihető" sebességgel töltesz fel", mikor az összes peer meg felhasználó láthatja, hogy valaki úgy forgalmaz egy torrentet, hogy közben senki nem tölti. Akkor te vajon ilyenkor kinek töltesz? Senkinek, csak az aránycsaló programod verné át a trackert, téged meg bannolnak.
2020. jan. 13. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Előző, tudod hányszor próbáltam már gyanúsan, ncore oldalon? :D

El se hinnéd...

2020. jan. 13. 23:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Pont ott, ahol meg arány sincs, és elég napi ~1,5 órát seedelni? Nem arról van szó, hogy mindig mindenki le fog vele bukni, hanem hogy feleslegesen kockáztatod a fiókodat.
2020. jan. 14. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!