Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 80:20 ratio vélemények?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

80:20 ratio vélemények?

Figyelt kérdés
A 80:20-as ratio-ról szeretném a véleményeket kérni. Ennek lényege, hogy a lányok a top 20% srácokat keresik, és azon osztoznak kénytelenül, mert mindegyik a legjobbat akarja magának, legtöbb esetben, mondjuk egy 80%-ban, sokkal jobbat néznek ki maguknak, mint amit igazából ők tudnak nyújtani az ő felükről. Tehát például ha számokban akarunk gondolkodni egy 5-6/10-es lány elhiszi, hogy esélye van egy 9-10/10-es srácnál. Rettentő kínos, és konkrétan bakker depressziós érzést vált ki ez a srácban. Egészen hihetetlen, hogy hogy azért mert puncijuk van, elhiszik, hogy ez valami belépőjegy arra, hogy a top kategóriás srácoknál esélyük legyen. Nekem már csak az a kérdésem, hogy miért adna esélyt egy top-os srác egy 5-6/10-es lánynak? Lehet mondani, hogy nem számokban meg besorolásokban kell gondolkodni, de valójában nem így megy...?

2021. jún. 27. 12:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Egészen hihetetlen, hogy hogy azért mert puncijuk van, elhiszik, hogy ez valami belépőjegy arra, hogy a top kategóriás srácoknál esélyük legyen.

Azért hiszik el, mert így van. Ha a férfiak nem lennének ilyen szolga kutyák, mi diktálnánk az iramot. Ez van most, magunknak csináltuk. (Én nem)

2021. jún. 27. 12:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem van benne sok igazság de persze nem minden esetre igaz
2021. jún. 27. 12:37
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Baromság.
2021. jún. 27. 13:10
 4/13 A kérdező kommentje:

#1!

Megköszönhetjük a többi férfinak, hogy elintézték nekünk. Nem tudom hogyan nevezik egyáltalán magukat férfinak.

2021. jún. 27. 13:12
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Na de most őszintén, ha naponta futkorásznának utánnad a csajok és akkor és azt varhatnád le akit csak akarsz akkor te nem csinálnád?
2021. jún. 27. 13:31
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy meg egyre több az olyan 30-as nő aki pontosan így gondolkodott fiatalon és szingli maradt, de mások előtt azzal hitegeti magát hogy jó neki egyedül mert nincs olyan férfi aki megfelelne az igényeinek.

Közben mélyen legbelül be van pánikolva hogy egyedül marad...

2021. jún. 27. 13:36
 7/13 anonim ***** válasza:
24%

Valtoztass az eleteden, mert ez a felfogas sz@r

17l

2021. jún. 27. 14:44
 8/13 A kérdező kommentje:

#7!

Tipikus női felfogás.

"Sose vagyunk hibások, mindig más a hibás. Mi tökéletesek vagyunk."

Milyen egyszerű lenne az élet, ha mindenki hozzám igazodna... valaki úgynézki az ölébe kapja ezt, mert punci van a lába között.

2021. jún. 27. 15:27
 9/13 anonim ***** válasza:
71%

Hát srácok ez a gondolkodás számomra eléggé szánalmasnak tűnik. Olyan, mintha pár szerencsétlen 20-onéves összeülne rinyálni azon, hogy nekik miért nem jut punci, amikor másoknak igen.

Én ezt egyáltalán nem értem. Eddig az összes párommal azért jöttem össze, mert emberileg kedveltem és szerettem és becsültem és úgy éreztem, még jobban is tudnám szeretni és így is lett. Nem a kinézetéért. Nyilván adj magadra és ne hanyagold el magad, mert az neked sem jó, de azon felül abszolút a személyiség és a kisugárzás számít részemről. Sőt, azt is megfigyeltem, hogy azokat az embereket, akik szimpatikusak és kedveli az ember, sokkal szebbnek/jóképübbnek kezdi látni az ember és ez fordítva is igaz. Néha elképesztően tudok undorodni az olyan férfiaktól, akik azt hiszik, hogy valakik, csak mert felzabáltak egy kiló tömegnövelőt de belülről kongnak az ürességtől.

És igen, én abszolút elképzelhetőnek tartom, hogy egy 5-6/10-es lánnyal boldog egy 9/10-es kinézetű fiú, ha éppen azonos az érdeklődési körük és megvan a közös hang. Ha ők úgy boldogok, akkor hiába veri a nyálát a sarokban a marokjani akinek ilyen gondolkodással csak a marka fog jutni, hogy de hát kérem nem vagytok egy súlycsoport. Ha ők így boldogok, akkor neked semmi közöd hozzá. Esetleg próbálj meg te is kedved és szerethető lenni, akkor lehet nem fog minden csaj undorodva menekülni előled. Bár ehhez le kéne tenni arról a felfogásról is, hogy csak mert te is eljársz ugyan abba a kondi terembe, neked jár a Kati és mé nem teszi szét.

2021. jún. 27. 17:01
 10/13 anonim ***** válasza:
19%

"Azért hiszik el, mert így van. Ha a férfiak nem lennének ilyen szolga kutyák, mi diktálnánk az iramot"

Ha te top kategóriás férfi lennél, te is meghúznál minden fullos csajt aki felkínálja magát.

"Tipikus női felfogás.

"Sose vagyunk hibások, mindig más a hibás. Mi tökéletesek vagyunk.""

Te meg irigykedsz, meg ugyanazt csinálod. Ugyanúgy nem vállalod a felelősséget és más férfiakat hibáztatsz, amiért neked nincs csajod. Nagyon hipokrita vagy.

A top kategóriások együtt vannak a kiscsajokkal, de nem komoly szándékból. Ezért van sok nő elkeseredve, mert ilyen pasit szerez magának, de azok sorban offolják, mert csak dugni akarnak. A nőknek nem annyira jó ez az egész, kapnak egy hamis önbizalmat, sokszor hamisan felülértékelik magukat csak mert éheznek rá a férfiak, de nem látnak el addig, hogy azok csak üres dugást akarnak tőlük. Szerintem a férfiaknak sokkal jobb a dolguk, főleg a normálisaknak, akik az ismerkedési nehézségek miatt fejlesztik magukat inkább. A nők már gyerekkoruktól kezdve rengeteg megerősítést kapnak a külsejükre, nincs elvárás hogy személyiségileg fejlődjenek és teljesítsenek. Idősebb korukban meg kikészülnek, míg te ha idősebb leszel férfiként, foglalkozol a saját dolgoddal, a kis tini csajoknak egy isten leszel, amiért van lakásod és egy kisebb státuszod. A nőknek csak fiatalon van sok esélyük, de férfiként neked később lesz, de akkor sokkal tovább fog tartani.

Szóval, pont hogy nekünk kedvez a "játék", csak úgy tűnik, mintha nem. Kivéve, ha csúnya vagy vagy kövér. Akkor akármilyen nemed van, beszoptad.

2021. jún. 27. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!