Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 2 napja elvesztettem a szüzess...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 napja elvesztettem a szüzességem, azóta folyamatosan kívánom a szexet. Ez normális, vagy mitől van ez?

Figyelt kérdés
18/L vagyok, és 2 napja vesztettem el a szüzességem. Elég kellemes élmény marad nekem, a barátom nagyon figyelt rám, és még ő is szűz volt. Amióta ez megtörtént folyamatosan kívánom, ha rá gondolok, már attól érzem, hogy benedvesedem, és csak ma már kétszer kielégítettem magam. Várom, hogy találkozzak a barátommal, és elmondjam ezeket neki, vagy esetleg újra átélhessem, ahogy belémhatol. Ez normális, hogy az első után ennyire kívánom?
2021. jún. 22. 13:52
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
szerintem teljesen természetes hogy így érzel ha kellemes volt az első. nyílván egy új világ nyílt meg előtted, amibe most szeretnél fejest ugrani. szerintem ezzel az emberek többsége így van/volt, köztük én is.
2021. jún. 22. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Igen. Szexelj jó sokat, élvezd ki!
2021. jún. 22. 14:24
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Igen természetes. Hiszen annyi póz van, mind más és mindet szeretnéd kipróbálni, átélni.

Csak a védekezésre is figyeljetek 😉

2021. jún. 22. 15:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Persze, hogy figyelünk. Köszönöm, a válaszokat:)
2021. jún. 22. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Valószínű ,hogy Ő is így érez ! Nyomjátok ,úgyis itt a nyár!
2021. jún. 22. 18:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Óvszerrel védekezünk, az megfelel? Többször is megálltunk és megnéztük, hogy nem-e szakadt ki, és ez az elkövetkezőkben is így lesz szerintem
2021. jún. 22. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég utána csap alá tenni, és megnézni szivárog-e víz belőle. Ha abszolúte biztosra akartok menni akkor kikapja a barátod durrantás előtt :)
2021. jún. 23. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!