Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válaszolhatok neki?
Figyelt kérdés
Még két éve szakítottunk az akkori barátommal. Két éve még fogszabályzóm volt, és kevésbé adtam magamra (bár nem voltam igénytelen, csak nem sminkeltem, és egyszerűbb ruhákat hordtam). Ez nagy szerepet játszott a szakításunkban. Azóta összeszedtem magam kinézetileg, lekerült a fogszabályzóm, jól öltözök, igényesebb lettem, még a sminkkel is próbálkozom néha. Nemrég rám írt, hogy szívesen beszélgetne velem megint. Nekem nagyon hiányzik, és szívesen beszélnék vele megint, de a kapcsolatunk vége borzasztó volt. Étkezési zavarom lett attól, ahogy beszólogatott a kinézetemre folyamatosan, teljesen depressziós lettem. És nem is igazán foglalkozott velem. Azt még megjegyzem, hogy ő sem volt a legjobban öltöző valaki, pattanásai voltak (amiket egyáltalán nem próbált meg kezelni) meg mindig csak éppen kikapta a szekrényből a legelső pólót, szóval egy szinten lehettünk körülbelül. Ez engem egyáltalán nem zavart, mert szerettem és vonzódtam hozzá, szóval egyszer sem tettem szóvá. Ő miatta jött létre a kapcsolat, ő tette meg eredetileg az első lépést. Csak aztán jöttek a kritikák. Beszélhetek még vele ezután? Mert tényleg eléggé hiányzik, de nem akarok egy olyan kapcsolatot sem, amiben nem maradt tisztelet.2021. jún. 22. 09:42
1/4 anonim válasza:
Minek? Szerintem teljesen felesleges.
2/4 anonim válasza:
Hat ha beszologat a kinezetedre, akkor biztos nem szeret teged teljes szivebol, szerintem mostmar hogy jobban adsz magadra csak visszaakar szerezni, ha tenyleg szeretett volna akkor nem lett volna ilyen toxikus miatta a kapcsolat, szerintem hanyagold a tagot.
3/4 anonim válasza:
Nem maradnék olyan emberrel, aki ócsárolja a kinézetem és nem jönnék vele újra össze. Akkor más lesz a baja, talál módot, hogy kritizáljon.
4/4 anonim válasza:
Egy szót sem írnék a helyedben neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!