Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ezt tőletek kérdem de válaszolhatnak lányok is!?
Figyelt kérdés
Nem rég egy buliban voltam és ott volt a srác aki tetszik, csak hát van barátnője akivel mellesleg jóba vagyok, de ő nem volt ott. És ugye ott alvós buli volt és amikor feküdtem volna be az ágyba a fiú azt mondta hogy úgy se merek odafeküdni mellé és végül mellé feküdtem. Ezzel utalni akart valamire csak nem akarta nyíltan kimondani? Vagy nem jelentett semmit és én képzelek bele mindent?#fiú #Utalás valamire
2021. máj. 22. 14:09
1/4 anonim válasza:
Egy szóra ugrasz :D hát szerinted mit akart?...
2/4 anonim válasza:
Férfiként csak úgy nem aludnék együtt egy lánnyal, aki nem tetszik.
Fiúból van, ezért elgondolkozott rajtad, de azért hűséges is, ezért nem csinált veled semmit, csak élvezte a helyzetet. Vagyis én ezt tudnám elképzelni.
3/4 anonim válasza:
Jaj de megteptem mindig ezeket a lanyokat akik meg tudtak is rolam de azert bele akartak ulni.
Na mit gondolsz, ha a nojevel megteszi ezt veled majd nem fogja ha tan veletlen ossze jottok? Dehogynem. A fiuk ezt elvezik.
4/4 anonim válasza:
Ha végül nem lett semmi akkor valószínűleg csak vesztette egy fogadást
Még mindig csinál ilyeneket akkor lehet hogy egy...
Elmondtad a sráce barátnőjének?
Mert szerintem elkéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!