Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok arra ha ezt megtudnátok? Főleg lányoktól kérdezem, de fiúk is válaszolhatnak
Ha megtudnátok,hogy bár akaratlanul,de csalódást okoztatok vagy megbántottatok egy olyan személyt,akit kedveltek,vagy akár tetszik is nektek? Nem ilyen random sértésre gondolok,hanem érzelmileg.
Lenne még pár kérdés. Ha mondjuk egy kis szándékosság is volt benne,akkor hogy reagálnátok? Bennetek lenne,hogy "ezaz elértem amit akartam" ? Van olyan egyáltalán,hogy ilyenhez folyamodik az ember,ha jó fej vele és beszélgetéseket,találkákat kezdeményez,de a másik fél nem fordít elég figyelmet rá ezért "bosszúból" csinál valami olyat amitől felnyílik a másik szeme és jobban figyel rá ezután?
2 részbe próbáltam leírni
Az egyik,ha úgy bántotok meg valakit, hogy nem is tudtok róla.akkor hogy reagáltok ha mondjuk tőle vagy egy baráttól megtudjátok,hogy ő most le van törve miattatok.
A másik,ha van benne egy kis szándékosság is.
Mert hallottam olyanról,hogy valaki direkt csinál valami olyat,ami rosszul eshet a másik félnek aki nem figyelt rá eléggé és így rádöbben,hogy "hoppá ő fontos nekem,lehet még is többet kellett volna vele foglalkoznom".
Vagy mondhatjuk úgy is egyes esetekben,hogy féltékennyé teszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!