Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Terrorizálnak a kapcsolatomban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terrorizálnak a kapcsolatomban! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval én egy 16 éves fiú vagyok, és most májusban jöttem össze egy 17 éves lánnyal. Ő az első kapcsolatom. A gond csak az, hogy én 175 centi vagyok, és vékony, ő meg 185, és 75 kilónyi színizom, mert kajakozik, és kondizik mellette. Szóval eleinte nagyon kedves volt, összejártunk, romantikáztunk, csókolóztunk, majd egy hete kábé elhívott magához, megbeszéltük, hogy pettingelünk, de mikor meztelenre öltözzünk, rám vetette magát, megfogta, és betette... Egyszóval: elvette. Az akaratom ellenére. Azóta folyamatosan többet akart, elkezdett verni, és fizikailag bántalmazni, "megmutatni nekem, hogy ő mennyire erős" címszóval. Félek tőle. De nem tudom, hogy mit csináljak. Ha szakítok vele, halott ember vagyok. A szüleimnek nem merek szólni, mert tuti kiröhögnének. Nem tudom mit tegyek, segítsetek kérlek!

2021. jún. 20. 19:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát barátom... Ha ez nem kamu, akkor gyakorlatilag zakkant a csaj! Ha akaratod ellenére vette el a szüzességed, akkor ez jogilag nemi erőszaknak számít. Ha az erőfölényével terrorizál, meg bántalmaz, akkor sürgősen hagyd ott, mert ott valószínűleg családi szinten gondok vannak. Lehet ő sem véletlenül ilyen... Ha nem ért a szóból, jelentsd (vagy legalábbis kérj tanácsot) az ijsz.hu -n a megyei illetőségű gyermekjogi képviselőnél! Egy felnőttet (főleg ha férfi) simán lecsuknak ilyenért.
2021. jún. 21. 10:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Rövid leszek: szakíts!
2021. jún. 21. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!