Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terrorizálnak a kapcsolatomban! Mit tegyek?
Kezdetnek próbálj meg vele beszélgetést kezdeményezni a dologról. Mond meg neki, h ez egy kicsit gyors és nem vagy híve az erőszaknak.
Őszintén szólva nem gondolom, hogy nagyon célravezető lesz, de egy próbát megér.
Igazából nem érdemes beleragadni túl egyenlőtlen, kellemetlen vagy erőszakos kapcsolatba. Egy egészséges kapcsolatban nagyjából egyenrangúak felek, itt téged eléggé erőszakosan irányítani próbál, ha a beszélgetés nem használ célszerű lenne kilépned ebből a kapcsolatból.
Mit értesz az alatt, elkezdett verni és fizikailag bántalmazni?
Valahogy én ezt nem bírom elhinni, szerintem kamu az egész.
"Ha szakítok vele, halott ember vagyok."
Miért is?
Szerintem szedd össze magad es ne legyél puhány. Mondd azt neki hogy álljon le vagy szakítasz vele, érd el hogy komolyan vegyen.
Bár ez kevés eséllyel jön össze, mert látszik hogy a csaj nem normális szóval én kidobnám és messziről elkerülném.
Plusz ezt nyugodtan megbeszélheted a szüleiddel is, hogy jobb legyen neked és érezd a támogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!