Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy azt érzem a kapcsolatomban hogy ez nagyon jó és szuper, de sokkal jobb lett volna ha később jövünk össze?
Jól látod, ahogy múlik az idő, egyre inkább ezt fogod érezni.
Ha elmondod neki, akkor vagy ő szakít, vagy azt mondja, éld ki magad, viszont ez úgy megnyomorítja, hogy hosszútávon nem lesz ebből életképes kapcsolat.
Szerintem szakíts, de ne mondd el, miért, nagyon megalázó lenne.
Esetleg próbáld ki, hogy titokban mész félre, ez sem szép, de kíméletesebb az őszinteségnél és neked sem kell elfojtanod a vágyaid.
Igen,gondolkodtam már hogy titokban de szerintem meg sem tudnám tenni,meg ha meg is tenném ugyis megmondanám neki mert nem birnám ki.
Ha szakítástól meg félek mert nincs semmi gond a kapcsolatban ès lehet később nem találnék ilyen pasit
Igen,gondolkodtam már hogy titokban de szerintem meg sem tudnám tenni,meg ha meg is tenném ugyis megmondanám neki mert nem birnám ki.
Ha szakítástól meg félek mert nincs semmi gond a kapcsolatban ès lehet később nem találnék ilyen pasit
Ha igazán szerelmes vagy a párodba akkor nem érzel olyat, hogy de jó volna...
De jó volnat csak akkor érzel, ha tényleg másra vágysz.
A legjobb ha minél elöbb szakítasz és éled életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!