Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy azt érzem a kapcsolatomban hogy ez nagyon jó és szuper, de sokkal jobb lett volna ha később jövünk össze?
Figyelt kérdés
Tényleg minden a legjobb de valamiért ùgy érzem mintha nem éltem volna ki magam és vágyok még a "kalandokra" és attól tartok hogy ahogy idősödök ez az érzés egyre erősebb lesz,nem akarom elveszteni de nemtudom mit csináljak,szakítsak,mondjam el neki és akkor megharagszik vagy mi lenne a jó?#szerelem ##kaland
2019. szept. 12. 00:41
11/15 anonim válasza:
#9: Milyen pár év telt el? A kérdésed a jelenről szól.
12/15 A kérdező kommentje:
#11 ez igaz,csak most már nem mondanám magam annyira tininek
2019. szept. 12. 23:57
13/15 anonim válasza:
Van ilyen, én ezzel nemtok micsinálni. Én asszem, ilyen esetben pl együtt maradnék a párommal inkább,és nem csalnám meg, ha pl azt érezném, hogy "megütöttem vele a főnyereményt" , mert pl annyira csodálatos.
14/15 A kérdező kommentje:
#13 így lesz ès csak remélem ez ilyen átmeneti èrzés és majd elmúlik
2019. szept. 13. 01:02
15/15 anonim válasza:
Nem fog elmúlni. Te rib..nckodni akarsz és fogsz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!