Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit gondoltok erről a szituáci...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a szituációról? Nektek belefér? Mit gondoljak?

Figyelt kérdés

A párommal nemrég jöttünk össze, az elején sokat beszéltünk, most meg alig, napi 2-3 üzenet, csak amikor én irok, de semmire se kérdez vissza.

Együtt mentünk egy ivós kis hb-ba ahonnan nekem korábban kellett eljönnöm, mert reggel programom volt. Ő maradt és ott aludt. De volt ott egy lány, akivel közös rituálék egymás előtt a polójukat levenni és egymásnak odaadni. Nem akartam szólni, de fájt, aztán, szerintem együtt is aludtak miután elmentem, kéne aggodnom? Másnap meg lerázott, mondván h nagyon rosszul van. Mit gondoltok erről? Én kezelem túl? Help!

U.i. a barátnőmmel is beszéltem erről, ő teljesen kiakadt és a helyembe már dobta volna...teljesen elbizonytalanitott, mert nekem fontos a párom...

21/L

2021. jún. 18. 21:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeteket.
2021. jún. 21. 15:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes vagy, lapát. Ha csak dugipartner, akkor tedd te is!
2021. júl. 12. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!