Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem illünk össze ?18/F
Figyelt kérdés
Volt egy lány akivel 4 évig osztálytársak voltunk, barátok, és mindig társaságban voltunk stb.
Összejottunk 3 hónapja.Azt vettem észre hogy amikor nincs semmi program szóval csak simán feljon hozzám filmezni stb akkor nem tudunk beszélgetni miről.Egyszeruen ő is csöndben van és én is.
Amikor megyünk valahova kirándulni stb akkor pedig Nagyon jó napokat töltünk el
Ez mitől lehet?
Az megint egy más kategória hogy nem 100%os a bizalmam iránta , a volt barátait hülyére vette, ránézésre is a tipikus hűtlen típus.
"100%os a bizalmam iránta , a volt barátait hülyére vette, ránézésre is a tipikus hűtlen típus"
Itt a lényeg. Ha ez mind szóról szóra igaz, akkor felejtős a csaj mindenképp. Ráadásul még azt se tudom mondani, hogy kicsit kiéled magad vele, mert nem nagyon van köztetek semmi érdemi beszélgetés. Szakíts vele szerintem.
2021. jún. 18. 14:37
2/13 anonim válasza:
Lemaradt az idézésből a "nem", de most már mindegy.
2021. jún. 18. 14:38
3/13 A kérdező kommentje:
Hát csak látni rajta durván hogy imádja hogy kell a paliknak. Nem koptatja le azokat akik többet akarnak tőle, megtartja őket "haveroknak", nagyon merészen öltözik, ki van mindene,és még sorolhatnám. Pedig én tényleg szeretem.. És nem tudom mitévő legyek..Nem szeretnék szakítani, viszont az agyam azt mondja hogy előbb utóbb kijátszik..
2021. jún. 18. 15:11
4/13 anonim válasza:
Nem szeretnél szakítani, de szerintem is ez lenne a jó döntés.
Nem küldi el a srácokat, pedig van barátja, kiteszi mindenét.
Én is lány vagyok de ennek a vége előbb-utóbb az lenne, hogy megcsal
2021. jún. 18. 15:41
5/13 anonim válasza:
Lehet jobb szakítani mielőtt megcsal vagy mélyebbek lesznek az érzelmeid és dob téged egy új játékért.
2021. jún. 18. 15:42
6/13 anonim válasza:
Ha már most nem tudtok miről beszélgetni, akkor nem illetek össze, csak átmeneti megoldás vagy neki.
2021. jún. 18. 16:22
7/13 anonim válasza:
Neki még akkor ki kell élnie magát, hogy egy komolyabb kapcsolatba bele tudjon menni. Egy kapcsolat alapja amúgy is a bizalom, ha az nincs meg akkor nem fog működni. Előbb utóbb azon fogsz agyalgatni ha nincs veled, hogy na vajon kivel van és mit csinál. Szerintem hagyd mielőtt mélyebb érzelmeket fogsz iránta érezni, mert annál nehezebb lesz elengedni és ha majd kiderül, hogy még meg is csal az rosszabb lesz. Ne legyél egy egó növelő játékszer.
2021. jún. 18. 17:39
8/13 anonim válasza:
Mondj le róla, nincs jövője a kapcsolatnak vele.
2021. jún. 18. 20:08
9/13 A kérdező kommentje:
A bizalmatlanság téren félek úgy én túlzom el a dolgokat. Valóban ilyen személysége van szóval ezek valósak..
Viszont amikor mondja hogy megy el valahova én folyamatosan ellenőrizek mindíg..Nagyon durva módon szerintem az FBI nem műveli így, nem írom le miket nézek meg mert pszchiopatának tűnnék
2021. jún. 18. 20:44
10/13 anonim válasza:
Nem azzal van a baj, hogy milyen "pszichopata" módon ellenőrized, hanem azzal, hogy egyáltalán felmerül benned, hogy ellenőrizni kell őt, hogy nem bízhatsz benne. Előttem is írták, egy kapcsolat a bizalomra épül, ha ez nincs meg már csak az egyik fél részéről, akkor az nem oké. Szerintem is szakíts vele, amíg még nem táplálsz olyan mély érzéseket iránta. Sajnos ez a bizalom kérdés nem fog változni, ahogy húzod az időt a szakítással csak egyre rosszabb lesz neked. Cselekedj, amíg még nem késő! Hidd el, ez a legjobb döntés. Ő nem érett még meg egy komoly kapcsolatra, te pedig nem ezt érdemled, hogy csak egy ideiglenes megoldás legyél. Sajnálom, hogy így alakult, de fel a fejjel, sok hal van még a tengerben:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!