Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az hogy lehet hogy sok lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy lehet hogy sok lánnyal bejövünk egymásnak külsőre, belsőre, mégse illünk össze?

Figyelt kérdés
egyszerűen nem jön a téma, nem érdeklődünk egymás felől annyit stb.
2021. ápr. 6. 23:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy valaki szerinred szép nem jelenti azt hogy jól kijödtök xd. A kettőn nem jár feltétoen együtt.
2021. ápr. 6. 23:55
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
Mert nem a kulso szamit, hanem a belso a meghatarozo dolog
2021. ápr. 6. 23:57
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Mert még kis tökös gyerek vagy.. 12-3 évesen miért regisztrálsz fel kérdező ?
2021. ápr. 7. 22:39
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Miert lettem lepontozva. Szerintetek a kulso a meghatarozo, komolyan?
2021. ápr. 7. 23:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Rosszul ítéltétek meg egymást. Vagy magatokat nem ismeritek elég jól vagy rossz emberismerők vagytok, vagy mindkettő.
2021. ápr. 8. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagy kulsore konnyeb osszeilleni mint belsore?
2021. ápr. 8. 19:48
 7/8 anonim válasza:

Ha nem jön a téma, nem érdekel a másik, akkor lehet hogy belsőre nem is jöttök be egymásnak annyira. Sőt, lehet külsőre se annyira. Mert aki belsőre és külsőre is bejön, azután szerintem érdeklődik azért az ember, szívesen beszélget vele, jól érzik magukat együtt mindig.

Viszont az érdeklődés pusztán már a külső vonzalom után is jöhet(ne).

2021. ápr. 21. 10:23
 8/8 A kérdező kommentje:
lehet rossz helyre tettem a vesszőt, de úgy értettem hogy külsőre és belsőre is bejövünk egymásnak, még sincs meg az a plusz amitől nagyon érdeklődnénk egymás felől
2021. ápr. 21. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!