Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem őt, de mindenki más ellenünk van. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemrég óta vagyunk együtt a barátommal, 1 hónapja körülbelül. Az összes barátom azt mondogatja nekem, hogy nem hozzám való meg hogy nem illünk össze, mert szerintük eléggé külömbözünk egymástól. Próbáltam a barátaimnak is elmagyarázni hogy de én attól szeretem őt, de akkor meg azt mondják hogy elhiszik, de ők engem akarnak védeni egy csalódástól. Rájuk hallgassak, vagy inkább magamra? Vagy mit csináljak, mit mondjak nekük vagy esetleg a barátomnak?2020. aug. 5. 09:51
1/3 anonim válasza:
Attól, hogy valaki kívülről úgy látja, hogy nem illetek össze, nem biztos hogy ez így van. Nagyon sokan nem hallgatnak a barátokra. (pedig javarészt tényleg igazuk van) Nem mondanak semmi konkrétabbat, csak annyit, hogy nem hozzád való? Mindenképpen hallgasd meg a barátaidat, de te is mond el a véleményedet. Esetleg ülj le beszélni a barátoddal, hogy a te társasági köröd így vélekedik a dologról, hátha ő mond valami biztosat. De hogy mennyire illesz vele össze, ezt neked kell tudni.
2/3 A kérdező kommentje:
Konkrétabbat azt mondták például, hogy vele nem nevetek annyit mint az eddigi kapcsolataimban, mert ő kicsit csendesebb mint az eddigiek
2020. aug. 5. 10:10
3/3 anonim válasza:
Gondolom társaságban kicsit szégyenlősebb, ezzel viszont semmi baj nincs. Vagy például hogy nem egyezik pontosan a humorérzéketek, nem azt jelenti, hogy nem illetek össze, vagy hogy csódni fogsz. Régebben, mikor a volt barátom baráti körében voltam, én is szégyenlős voltam, alig beszéltem. Ez szerintem természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!