Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lànyok örülnétek ha a pàrotok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lànyok örülnétek ha a pàrotok luxuséletet,fényűzést biztosítana nektek?Plusz elhalmozna elegàns ruhàkkal,ékszerekkel?

Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 16:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Nem sírnának...téged meg hülyének néznének.
2021. jún. 16. 16:33
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem ezen múlna hogy összejönnék-e valakivel vagy sem, de nyilván örülnék neki. Szerintem nincs olyan ember a világon aki nem örülne annak ha nem kellene mindent forintra pontosan kiszámolnia vásárláskor és ha néha megengedhetne magának egy kis külföldi kirándulást :) Az viszont nem kell hogy elhalmozzon, mert csak bűntudatom lenne amiért én nem tudok ugyanúgy megadni neki mindent amit kíván (mármint ami pénzbe is kerül). Amúgy sem vagyok oda a márkás ruhákért, repülni meg ugyanúgy lehet fapadossal is :)
2021. jún. 16. 16:35
 3/21 anonim válasza:
97%
#2 Teljes mértékben egyetértek.
2021. jún. 16. 16:50
 4/21 anonim ***** válasza:
82%
Luxusélet kizárt. Az ilyen emberek vagy nem tisztességes úton gazdagodtak meg, az már eleve kuka. Ha pedig megdolgoztak érte, akkor ez azzal jár, hogy rengeteget kell gürizniük nap mint nap és nagyon ismertek, irigyeltek is. Nekem ez nem kell, hogy mindenféle állófogadásokra, külföldi üzleti utakra járjon/járjunk (nem élvezném egyáltalán sem a rakás vadidegen fontos embert magam körül, sem azt, ha egy szállodában várnám egésznap, mert dolgozik), mindenki ismerjen minket meg persze az ezzel járó pletykák sem. Viccen kívül mondom, hogy az átlagos párom az átlagos életével pont elég. Nem, nem tehetem meg mellette, hogy ne dolgozzak, de nem is vágyom rá, nem hiányozna, hogy azon kattogjak, hogy ok, eltart, de mi van, ha szakít velem?
2021. jún. 16. 17:06
 5/21 anonim ***** válasza:
88%

Köszi, én szeretek önálló és független lenni.

Bár én már idősebb vagyok, minthogy lány lennék

2021. jún. 16. 17:10
 6/21 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Én annak örülnék, ha nekem lenne annyi pénzem, amikből ezeket biztosíthatom kettőnknek. Én nagyon szeretem a férjem, és nem szeretném elveszíteni. Viszont ha rengeteg pénze lenne, akkor nálam sokkal jobb csajok másznának rá, én meg már nem vagyok 18 éves.
2021. jún. 16. 17:14
 7/21 anonim ***** válasza:
95%
Nem, számomra itt felborulna a párkapcsolati egyensúly. Jobban örülnék annak, ha ezekért (itt leginkább az utazásra és a közös lakásunkra/házunkra gondolok) ketten dolgoznánk meg és ketten raknánk össze az árát.
2021. jún. 16. 18:04
 8/21 anonim ***** válasza:
94%
Én nem örülnék neki. Egy luxusprostinak érezném magam mellette. Én szeretek önálló lenni, és magam megkeresni a cuccaimra a pénzt.
2021. jún. 16. 18:39
 9/21 anonim ***** válasza:
43%
4#: nem sok embert ismerhetsz, ha azt hiszed, hogy a luxusélethez csak tisztességtelen úton lehet hozzájutni...
2021. jún. 17. 09:58
 10/21 anonim ***** válasza:
91%

Örülök hát.

Nem ez a szempont ismerkedéskor, és nekem mindig fontos, hogy megálljak a saját lábamon is, de ha a pasim kényeztetni akar, és megengedheti magának, miért ne fogadjam el?

Miért lennék attól rossz ember, hogy fiatal nőként megvan a saját jövedelmem, karrierem stb, de a pasim megteheti, hogy ne fapadossal utazzunk 3* panzióba nyaralni, hanem egy szép helyre, jó hotelbe, és ne azt számolgassuk, melyik étteremre futja épp?

Miért baj, ha csak mert megteheti és szeret ezért olyan cuccokat is megvehet nekem ami drágább? Én is megveszem magamnak, mert igényes vagyok, de nem aszerint választok, hogy mennyire drága,hanem hogy tetszik-e nekem.

2021. jún. 17. 10:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!