Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

A sztori elég bonyolult és nem szidalmazó válaszokat szeretnék hanem ha valaki lenne olyan kedves hogy segítene <3

11 hónapja kapcsolatban élek néha nézegetek más fiúkat/más fiúk felé. Bármennyire próbálom egyszerűen ilyen a személyiségem könnyen ráunok valakire ezért mást keresek de akkor az a bizonyos valaki ismét el kezd hiányozni

11 hónap alatt 3x szakitottunk(2x én 1x ő)

2 hónapja a kis boltban láttam egy fiút már akkor felkeltette az érdeklődésem bár nem szabadott volna hiszen van baratom

Azóta kb 4x láttuk egymást mindig csak egy sziáig jutottunk el

Nem tudom a fiú nevét ő se az enyémet csak *úgy* nézünk egymásra

Bennem tudat alatti szerelem volt de ma láttam egy másik lánnyal csókolózni miközben a barátommal sétáltam a házuk előtt

Mind2en lesokkolódtunk

A barátom erről az egészről semmit nem tud

Valahogy mindkét fiút szeretem de amit ma láttam az egy világot tört bennem össze hiába van kapcsolatom

Valaki volt már hasonló helyzetben? Vagy csak én vagyok ilyen elrontott?

2021. jún. 15. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
fosd össze magad
2021. jún. 15. 20:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen éretlen vagy még egy kapcsolatra. Ha más fiúkkal foglalkozol miközben van barátod, akkor nem is szereted igazán azt a srácot. Könnyű bemagyarázni hogy ilyen a személyiséged, ez inkább csak kifogás. Hány évesek vagytok?
2021. jún. 15. 20:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Én 16 barátom 19
2021. jún. 15. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
41%

Az ember nem monogám előlény.

Félreértés ne essék, én nagyon becsülöm azokat az embereket, akik sosem gondoltak másra, sosem csaltak meg senkit a kapcsolataikban, de nem feltétlen kell megkövezni senkit, mert ez eszébe jutott.

Velem is flörtölt egy srác egy éve, akinek barátnője volt, amikor megtudtam, annyit mondtam, hogy ez nem az én problémám, kavargattam a sráccal, egy ideig együtt is voltunk, ahogy én is voltam azon az oldalon, hogy kinéztem egy-egy kapcsolatból, mert mást közelebb éreztem magamhoz lelkileg.

Szerintem nincsenek helyes döntések ilyenkor, én mindig hagyom, hogy sodródjak az árral, lesz ami lesz :D

2021. jún. 15. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
59%
A megfejtés az lehet, hogy mindkét srác csak tetszik, de szerelmes egyikbe se vagy. Ha valaki másra is gondolsz egy kapcsolat alatt, akkor a jelenlegi párodba nem vagy eléggé szerelmes.
2021. jún. 15. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!