Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tennétek a helyembe?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm 7 hónapja vagyunk együtt, mostanában egyre több vita.. Amik igazából miatta vannak , mert nekem nem tetszik.. Például mondta már nekem h ő kíváncsi milyen mással.. Dicséri más fiúk illatát.. Kirakja magát képen másnak (bevallotta) csak h lássák.. Ma mesélte h beszélt egy fiúval aki tetszett neki és meg bánta h nem beszélt vele sokat és utazott volna vele haza 😆.

Ezek mind olyan jelek amiket nem tudok elviselni, szerintem ez normális😂 mit tegyek vagy mit tennétek?

2021. jún. 4. 01:46
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Ha te így látod nekem oké attól meg nem így van
2021. jún. 4. 12:57
 22/28 anonim ***** válasza:
52%
Ha úgyis másik pasit is akar, küldd el hozzám, majd én olyan rosszul bánok vele, hogy visszamenekül hozzád és egy életre ott is marad. :D
2021. jún. 4. 13:11
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok amúgy? Már nem azért, de mind a ketten hibásak vagytok. Lehet a lány azért csinálja ezt, mert esetleg nem törödsz vele és inkább kiszálna, de nem tud. Te meg röhögő smileykat küldesz neki. Üljetek le, beszéljetek. Elhiheted, hogy akkor mind a ketten fogtok a szitun változatni, ha nem akkor szakítani kell. Hosszú távon nem jó ez.
2021. jún. 4. 14:01
 24/28 anonim ***** válasza:
#10 persze, a lányok csak a semmi miatt sírnak. Ekkora hülyeséget még nem olvastam. Remélem nem vagy kapcsolatba, mert előre sajnálom a barátnődet, hogy egy ilyen kisfiúval van együtt
2021. jún. 4. 14:03
 25/28 A kérdező kommentje:

23as

16 en meg 19

2021. jún. 4. 14:19
 26/28 A kérdező kommentje:
Hibás talán abba vagyok h ha ő így viselkedik utána én is ami neki már gond. 🤷🏽‍♂️
2021. jún. 4. 14:20
 27/28 anonim ***** válasza:
Szerintem csináljatok gyereket. Leszek a keresztanya
2021. jún. 4. 19:36
 28/28 anonim ***** válasza:

Jézusom 27 ne mondj ilyet... Ha ennek a kettőnek egyesülnek a génjei, abban nem lesz semmi köszönet.

Amúgy kár ez a huzavona, csak szakítsatok.

2021. jún. 5. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!