Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm 7 hónapja vagyunk együtt, mostanában egyre több vita.. Amik igazából miatta vannak , mert nekem nem tetszik.. Például mondta már nekem h ő kíváncsi milyen mással.. Dicséri más fiúk illatát.. Kirakja magát képen másnak (bevallotta) csak h lássák.. Ma mesélte h beszélt egy fiúval aki tetszett neki és meg bánta h nem beszélt vele sokat és utazott volna vele haza 😆.
Ezek mind olyan jelek amiket nem tudok elviselni, szerintem ez normális😂 mit tegyek vagy mit tennétek?
Hát ez a lány elég gáz szerintem. Nem tudom mennyi idősek vagytok, de elég dedó amit művel. Ha szeretnél normális párkapcsolatot, hát az ebből biztos nem lesz.
2021. jún. 4. 05:47
10/28 anonim válasza:
Az hogy egy lány/nő sír az nem jelent semmit. A sírás az csak úgy jön náluk, ez nem olyan mintha egy férfi sír, mert mi azt csak a legmélyebb fájdalmak megélésekor(pl. szülő halála) tesszük. Náluk ez úgy van, hogy megy a sírás, rívás, aztán két nap múlva meg boldogan lovagol a haverod kárján. Szóval szard le hogy mit csinál és mit rinyál. A napnál is világosabb hogy nem szeret téged, mint ahogy az is hogy egy,az átlagtól nagyobb r.banccal hozott össze a sors. A munkám miatt laktam együtt sok nővel, ki merem jelenteni, hogy a 50 százalékuk egy utolsó r.banc, a maradék 50 százalékból pedig 40 két feles elfogyasztása után lesz az. Szóval marad körülbelül tíz százaléknyi nő aki nem az. Ebből vond ki az aszexeket, frigideket, bolondokat, marad körülbelül 1 százaléknyi normális nő. Na ezt kell megtalálnod. Mivel ez nem könnyű feladat ezért kezdj is hozzá most rögtön a keresgélésnek, miután gyorsba kitetted a szűrét a pákosztos p.nájúnak. Sok sikert tesa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!