Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tennétek a helyembe?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm 7 hónapja vagyunk együtt, mostanában egyre több vita.. Amik igazából miatta vannak , mert nekem nem tetszik.. Például mondta már nekem h ő kíváncsi milyen mással.. Dicséri más fiúk illatát.. Kirakja magát képen másnak (bevallotta) csak h lássák.. Ma mesélte h beszélt egy fiúval aki tetszett neki és meg bánta h nem beszélt vele sokat és utazott volna vele haza 😆.

Ezek mind olyan jelek amiket nem tudok elviselni, szerintem ez normális😂 mit tegyek vagy mit tennétek?

2021. jún. 4. 01:46
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Csak fb n ilyen.. Előben mintha nem is vele beszélnek.. Tok más
2021. jún. 4. 07:24
 12/28 A kérdező kommentje:
Ha nem szeret miért akar mindig velem lenni? Előben mutatja h szeret meg vesz nekem is dolgokat lol.. De fb n csak ez megy 😀
2021. jún. 4. 07:28
 13/28 anonim ***** válasza:

Lehet ő se tudja mit akar.

A kérdés az hogy neked jó-e így.

2021. jún. 4. 07:33
 14/28 A kérdező kommentje:
Hosszú távon nem..
2021. jún. 4. 07:35
 15/28 anonim ***** válasza:

Én mondjuk a rengeteg nevetős emojit sem értem, amit írsz. Ha nevetsz a szituáción, miért nem szakítasz?

Egyébként a lány meg kifelé kacsintgatna, csak nem akar egyből szakítani, hogy nehogy két szék közül a padlóra.. De az biztos, hogy ő már nem szeret téged.

2021. jún. 4. 07:40
 16/28 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem éri meg, konkrétan hülyét csinál belőled. Szerintem figyelemhiánya van, nem tudja mit akar. Ezek a beszélgetések is amiket küldtél... Ne erre pazarold az időd szerintem.

Lehet ha szakítotok észhez tér. Nem azt mondom, hogy visszamenne hozzád, mert biztos vagyok benne, hogy az nem jó ötlet. De lehet jót tenne neki, hogy rájöjjön milyen idiótán viselkedik.

Azt szertené, hogy rosszul bánj vele... Ki mond ilyet :DDDDDD

Tegyél jót magaddal és lépj ki ebből a toxikus kapcsolatból, sokkal jobb lesz utána, hidd el.

(22/L)

2021. jún. 4. 08:17
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

En ugy latom, hogy egyikotok sem veszi komolyan a masikat.

A csajod masokkal menne haza te meg smiley-zgatsz?

Meg amikor uziben kuld valamit amivel beeget teged azon nevetsz es leszarod es beszelsz tovabb vele?

Mellesleg ez mi? "Van egy barátnőm 7 hónapja vagyunk együtt, mostanában egyre több vita.. Amik igazából miatta vannak , mert nekem nem tetszik"

Egyre tobb a vita mert neked nem tetszik a csaj?

En egyikotoknek sem adok igazat, mindketten meg gyerekkent viselkedtek es egyertelmuen megerdemlitek egymast.

2021. jún. 4. 11:52
 18/28 anonim ***** válasza:

Tovabba meg az egyoldalu valaszadokat sem ertem..

Nem latjatok, hogy a sracot teljesen hidegen hagyja a csaj hulyesege?

Olyan mintha a srac csak komolytalankodni kapta fel ezt a csajt, a csaj meg leszarja a sracot magasrol.

2021. jún. 4. 11:55
 19/28 A kérdező kommentje:
Ha leszarnam.. Nem írtam volna ide ki😀
2021. jún. 4. 12:04
 20/28 anonim ***** válasza:

19

Baratom, csak unatkozol.

2021. jún. 4. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!