Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülye döntés volt? Mit tegyek?
Tehát a nyár és a bulik kedvéért lényegében nyitott kapcsolatban akar élni?
Ha neked jó így, akkor rendben, de azért nézd a saját érdekeidet is, mert ha neked ez így rossz, akkor nem éri meg, hogy vele maradj.
Ha neked ez így jó akkor minden rendben, szabad a pálya neki is és neked is egész nyáron
Én képtelen lennék erre, nekem ez nem kapcsolat, de sokan csinálják ezt és állításuk szerint boldogok
Viszont ha benned felmerült ez a kérdés akkor szerintem te sem szeretnél nyitott kapcsolatot, ne maradj vele ha úgy érzed zavarna hogy másokkal dug pár hónapig
Ezerszer jobbat találsz, nem kell magad feleslegesen megalázva érezned
"Holnap leszünk 9 hónaposak a barátommal. 1-2x az utóbbi két hónapban mondta hogy ő nyáron nem akar barátnőt"
... mi?
NYARON nem akar baratnot? Mert telen meg igen? Tavasszal meg csak felig? Osszel igy 2/3-ig? Ez mi a lof*sz?
"És ma leült velem beszélni, hogy nem szeretne velem szakítani, " <--- de jon a nyar, szoval szakitani kell???
"mert fontos vagyok neki" <-- Ja igen, keso tavasz van, mar csak fontos vagy neki, ertheto.
"Leült velem beszélni, hogy ha elmegy egy buliba nyáron, nem akarja azt sem hogy csináljon valamit és utána nagy dráma legyen" - Minden troger sracnak ez az alma. "Legyen csajom de mellette dugicazok egy csomo mas lannyal akit a buliban ismerek meg 1 ejszakara, de akit elkapok azzal mehet a baratnommel parhuzamosan is a dolog akar hosszu tavon is!".
Semmi baj kerdezo. Jovo telen probalkozhattok megint.
"Az a baj, hogy nagyon szeretem és képtelen lennék ott hagyni."
Gyerekek. Alljunk mar meg.
En annyi onbizalomteli lanyt latok akik ugy le tudnak koppintani udvarlo sracokat, hogy komolyan mar kezdem azt hinni, hogy azert van ennyi foldrenges Japanban. Es ugy le tudjak rombolni mas magabiztos ferfiak onbizalmat, hogy evekig szipognak utana.
Erre egy ilyen troger alakot, aki nyiltan szarozik veletek, beeget titeket ilyennel magatok elott, a csaladotok elott, a barataitok elott, arra nem vagytok kepesek ilyen rovid kapcsolat utan, hogy kialljatok magatokert?
En nem ertem...
#8 Ez már off lesz, de a lekoptatás hatalom, a csúnya lekoptatás még nagyobb hatalom érzése. Akihez már elkezdték szőni a köteléket, legyen szó akár csak illúzióról, mert épp szeretetre vágyik, annak már sokkal több el lesz nézve.
Nem mindenki ilyen, de általánosságban ez van. Miért? Mert nem kiegyensúlyozottak lelkileg, valójában nincs önbizalmuk sokaknak. Ezért kell a csúnya elutasítás, ezért kell megalázni a másikat, mert abból erőt merítenek. Egy normális, lelkileg egészséges ember nem élvezi, hogy a másikba tiporhat, kiröhögi, megalázza, akár a barátai előtt bohócot csinál belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!